Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Sergiu Popovici îl urmează pe Dandea și pleacă de la FC Hermannstadt

Sergiu Popovici îl urmează pe Dandea și pleacă de la FC Hermannstadt

Sergiu Popovici este un jucător de fotbal în vârstă de 26 de ani, din Făget. Fundașul a venit la FC Hermannstadt la începutul anului, dar nu a petrecut mult timp la echipă. Acesta a venit de la Dinamo București, cu o valoare de 300 mii euro.

În acest sezon, a jucat într-un singur meci, cel contra FCSB-ului. Pagina oficială a clubului FC Hermannstadt a anunțat în urmă cu puțin timp că Sergiu Popovici nu mai face parte din echipa sibiană. Încă nu se știe ce oferte are și la ce echipă a ales sau va alege să meargă, deoarece nu și-a făcut public punctul de vedere în legătură cu ceea ce urmează să facă.

Nu se știe dacă a fost afectat de ultimele schimbări de la club sau dacă a fost alegerea lui de a pleca. Contractul acestuia trebuia să se termine în luna iunie a anului viitor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5993

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus