Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
24°C

PRO ROMÂNIA SIBIU ȘI ALDE SIBIU AU STABILIT PRIORITĂȚILE ALIANȚEI ELECTORALE

PRO ROMÂNIA SIBIU ȘI ALDE SIBIU AU STABILIT PRIORITĂȚILE ALIANȚEI ELECTORALE

COMUNICAT DE PRESĂ

PRO ROMÂNIA SIBIU ȘI ALDE SIBIU AU STABILIT PRIORITĂȚILE ALIANȚEI ELECTORALE

Vineri, 30 august, a avut loc o întâlnire a reprezentanților PRO România Sibiu și ALDE Sibiu, pentru stabilirea modului de cooperare și susținere a candidatului independent Mircea Diaconu, la funcția de Președinte al României.

Principalele teme de discuție au vizat campania de strângere de semnături și constituirea un comitet de coordonare la nivel local, in vederea stabilirii unui calendar al activităților viitoare, în precampania electorală de susținere a candidatului independent Mircea Diaconu.

Discuțiile dintre cele două filiale au fost conduse de domnul Gigi Fețeanu, coordonatorul județean PRO România Sibiu și domnul Ovidiu Tocaciu, președinte interimar ALDE Sibiu, fiind desemnați totodată coordonatorii de campanie, în persoana domnului Augustin Sava – din partea PRO România Sibiu și a domnului Traian Stoiță – din partea ALDE Sibiu.

PRO România Sibiu are o echipă de oameni competenți, profesioniști, este drept cu o scurtă experiență politică, pregătită să susțină tehnic acest proiect ambițios. Am ales să avem o campanie prezidențială în care să ne bazăm pe proiecte, pe idei și pe dialogul cu cetățenii.  Vom promova de asemenea bunul simț, profesionalismul și modestia, considerând că Mircea Diaconu se potrivește foarte bine acestui profil.

Faptul că doi dintre candidații la prezidențiale sunt sibieni, este o realitate pe care organizațiile PRO România Sibiu și ALDE Sibiu o cunosc foarte bine și care aduce și mai multă motivație și determinare în această competiție electorală.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus