Miercuri,
30.11.2022
Ceata
Acum
-4°C

Traficul devine o problemă și la Avrig. Ce măsuri ia primăria

Traficul devine o problemă și la Avrig. Ce măsuri ia primăria

Primăria orașului Avrig a pus în dezbatere publică norme prin care se dorește fluidizarea traficului. Măsurile implică instituirea de sensuri unice pe două străzi și montarea unor stâlpi flexibili de cauciuc. Primarul motivează această hotărâre prin insuficiența locurilor de parcare.

Proiectul a fost pus în dezbatere publică pe site-ul primăriei Avrig în 27 august. Persoanele interesate pot depune propuneri, sugestii sau opinii în scris la sediul Primăriei Avrig sau pe adresa de e-mail. Data limită pentru depunere este 22 septembrie.

Implementarea sensurilor unice se va face pe strada Cloșca, sensul de circulație dinspre strada Eroilor pe tronsonul de drum cuprins între aleea pietonală de lângă blocul 16 până la intersecție cu strada Samuel Brukenthal. O altă stradă prevăzută în proiectul de hotărâre este strada Horea, sensul de circulație dinspre strada Samuel Brukenthal pe tronsonul de drum cuprins între intersecția cu strada Gheorghe Doja până la intersecția cu strada Iazului.

„Traficul este o problemă peste tot, la noi este vorba de lipsa locurilor de parcare. Prin această hotărâre pe străzile prevăzute se vor crea locuri de parcare laterală. Vor mai dura probabil două luni până la implementare, dar momentan așteptăm sugestiile localnicilor. Nu cred că se va opune cineva, am mai făcut două sectoare mai mici și au ajutat”, spune primarul orașului Avrig, David Dumitru.
Pentru delimitarea spațiilor interzise pentru oprirea sau parcarea autovehiculelor primări are în vedere montarea de stâlpi din cauciuc prevăzuți cu elemente reflectorizante. În imediata vecinătate a instituțiilor de învățământ, precum și în piața Gheorghe Lazăr și zona pietonală de pe strada Cloșca, parcarea va fi interzisă.

Sursa foto principal: primaria-avrig.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

2 comentarii

Dan Sîrbu

Acum 3 ani

Rezolvați problema cu traseul către Mârșa.Pe drumul actual am rupt deja mașinile.Cred că se impunea un drum mult mai amenajat, având în vedere că durează așa de mult lucrările la traseul normal,nu acest drum cu gropi și praf.Asta normal....ar fi trebuit impus executantului lucrărilor!!!...
Raspunde

hop

Acum 3 ani

ca acest Primar nu a avut Niciodata ,Avrigul, trebuie sa va bucurati voi astia de traiti aici, 30 de ani NU S-A FACUT NIMIC ,si ati batut din palme ! Bravo Dle. Primar !!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus