Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

VIDEO-Șoferul unui TIR înmatriculat în Sibiu a făcut ravagii în Spania

VIDEO-Șoferul unui TIR înmatriculat în Sibiu a făcut ravagii în Spania

Șoferul unui TIR înmatriculat în Sibiu s-a urcat beat la volan, a intrat într-o zonă interzisă din Sevilla și a lovit mai multe mașini, rănind șase oameni.

Agenții Poliției Locale din Sevilla investighează un accident care s-a produs luni, în jurul orei 10:30, pe şoseaua Ronda Urbana Nord. Un camion înmatriculat în Sibiu a lovit două maşini şi şase oameni au ajuns la spital, răniţi. Este vorba despre doi bărbaţi şi patru femei cu vârste între 39 şi 61 de ani, transportaţi cu răni diverse la spitalele din Sevilla, scrie elcorreoweb.es.

img

Poliţiştii au avut o surpriză când au ajuns la locul impactului şi şoferul român de 52 de ani a coborât din cabină. Conducea desculţ şi era beat, refuzând să sufle în etilotest. Mai mult, de beat ce era, şoferul a început să urineze pe o anvelopă, de faţă cu agenţii sosiţi la locul accientului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus