Marţi,
30.04.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Bătaie în stradă, filmată la Șura Mică. Poliția a reținut un bărbat care a ieșit cu parul

Bătaie în stradă, filmată la Șura Mică. Poliția a reținut un bărbat care a ieșit cu parul

Trei persoane au fost implicate miercuri după-masă într-o bătaie de stradă, în localitatea Șura Mică, evenimentul fiind filmat de un trecător.

În imagini se poate vedea cum un bărbat cu o bâtă agresează alte două persoane și încearcă să le lovească. Martorii spun că scandalul ar fi pornit de la un telefon mobil furat în bar.

Pe de altă parte, polițiștii sosiți la fața locului arată că cei trei implicați erau băuți, conflictul fiind unul spontan. Doi oameni au ajuns la spital în urma bătăii, din fericire fără răni deosebite.

”La data de 11 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocna Sibiului au reținut un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Șura Mică, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, la data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 15:30, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu alți doi localnici, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul i-ar fi lovit pe ceilalți doi cu un obiect contondent.

Cele două victime, ambele în vârstă de 46 de ani, au fost transportate la spital, fără a necesita internarea.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Ocna Sibiului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1822

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Sz

Acum 2 săptămâni

Au si altii rasinarenii lor

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus