Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
19°C

Apă Canal Sibiu anunță spălări de reţele apă în cartierele Vasile Aaron şi Terezian

Apă Canal Sibiu anunță spălări de reţele apă în cartierele Vasile Aaron şi Terezian

Apă Canal Sibiu anunţă că vineri, 6 septembrie 2019, între orele 08,00 - 14,00, vor fi efectuate, în cadrul programului de exploatare, mai multe spălări la reţeaua de distribuţie a apei potabile, în următoarele zone:

- cartier Vasile Aaron: străzile Semaforului, Iezer, Şureanu, Valea Frumoasei, Oaşa, Negoveanu şi Muncel;

- cartier Terezian - Piata Cluj: străzile Înfrăţirii, I. L. Caragiale, Lungă, precum si pe străzile Câmpului şi Paris cu străzile adiacente acestora.

Atenţionăm asupra faptului că în intervalul menţionat sunt posibile scăderi de presiune precum şi modificări ale turbidităţii apei furnizate.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0260/222.777, telverde 08008.202.202.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Bz

Acum 2 ani

Va invit sa vizitati gara din Turnu Rosu. Cladirea este o copie fidela a garii din Sibiu. Daca te uiti la cladirea ai zice ca e de la Cernobal. Este intr-o stare de degradare accentuata. In aceasta cladire sunt Arhivele CFR. Prin acoperis ploua dar nu e problema. Cade tencuiala, cade asteriala, ploua pe ziduri, dalele peronului zboara, etc. Cladirea este din perioada austro-ungara si a deservit ca si vama acum baietii destepti au transformat-o in halta. Tot baietii destepti au transformat din halta in gara Valea Marului. Nu stiti unde e Valea Marului deoarece este undeva in padure intre Turnu Rosu si Valcea. Oare de ce au facut asta baietii buni? Alooo presa, ne interesam si noi putin?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus