Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
1°C

„Vandalul Nesimțit” este o minoră. Primăria îi obligă părinții să șteargă desenul

„Vandalul Nesimțit” este o minoră. Primăria îi obligă părinții să șteargă desenul

„Vandalul Nesimțit” a fost surprins de camerele de supraveghere, iar în această săptămână a fost prins de Poliția Locală. Adolescenta a fost amendată, iar pereții vor fi reparați de părinții acesteia.

În cursul săptămânii trecute pe strada Gheorghe Lazăr au apărut desenele unor capete. Camerele de supraveghere montate în zonă au surprins imagini cu făptașul, iar Poliția Locală a putut identifica vandalul.

„Vandalul Nesimțit” este o minoră și a fost amendată cu 250 de lei pentru distrugerea proprietății publice. Părinții fetei vor trebui să refacă pereții și să șteargă desenele.

„Fata a fost amendată cu 250 de lei. Pentru că este vorba despre un minor, părinții vor trebui să aducă pereții la starea inițială”, spune Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.
Reprezentanții Festivalului Internațional de Street Art de la Sibiu și-au anunțat intenția de a acoperi aceste desene care au „îmbogățit” orașul.

„Nu orice fel de graffiti poate fi considerat o artă. Noi prin Festivalul de Street Art de la Sibiu ne dorim să educăm această parte și să luptăm împotriva vandalismului. Asociația Art Factory Transilvania se oferă în a acoperi aceste lucrări din zona istorică. Materiale au mai rămas de la festival și dacă proprietarii sunt de acord, noi putem face acest lucru cu mare drag”, spune Andrei Oltean, organizatorul SISAF.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

3 comentarii

LaFlemme

Acum 3 ani

"Vandalul Nesimtit" - genial pseudonimul. M-as fi asteptat la ceva pe engleza, pasareasca, dar nu in romana.
Raspunde

Chiar ea

Acum 3 ani

In primul rand n-am parinti, in al doilea rand nu sunt minora
Raspunde

Isidor

Acum 3 ani

denisa laicauf, ai probleme cu "i"-urile. "Reprezentanții Festivalului Internațional de Street Art de la Sibiu și-au anunțat intenția de a acoperii aceste desene care au „îmbogățit” orașul." "acoperi", cu un singur "i".
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus