Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Actualizare. Șoferul care a cauzat accidentul pe strada Ștefan cel Mare a fost identificat

Actualizare. Șoferul care a cauzat accidentul pe strada Ștefan cel Mare a fost identificat

Actualizare: Șoferul care a acuzat accidentul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni.

Identitatea conducătorului auto implicat în accident a fost stabilită de polițiștii rutieri în urmă cu puțin timp. Este vorba de un bărbat în vârstă de 33 de ani, domiciliat în Cașolț. Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni, respectiv: conducerea unui autoturism fără a deține permis de conducere, conducerea unui  auto neînmatriculat, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală.

Știre inițială: Un autoturism a lovit un camion aflat în staționare, imediat după aceea, cei doi pasageri au părăsit mașina.

Accidentul s-a produs în această seară pe drumul spre ieșirea din oraș, când un șofer a intrat într-o coliziune frontală cu un camion parcat. În urma producerii accidentului, atât șoferul, cât și pasagerul au părăsit locul, acesta din urmă însă a revenit la scurt timp sesizând accidentul și solicitând o ajutor.

„Polițiștii rutieri sunt la fata locului pentru efectuarea de cercetări, iar in paralel sunt derulate activități specifice pt identificarea și depistarea conducătorului auto. Autoturismul implicat in accident este neînmatriculat”, a transmis IPJ Sibiu.

SAJ SIBIU a trimis de urgență un echipaj de tip C (echipaj de terapie intensivă mobilă cu medic) pentru a vedea care este starea victimelor. Cele două persoane au fost rănite în urma accidentului, una a fost diagnosticată cu traumatism toracic, fiind și transportată la UPU Sibiu. Cea de a doua victimă, șoferul, probabil cu traumatism cranio facial, nu a fost găsită la locul accidentului, el părăsind locul până la sosirea echipajului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3253

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

A

Acum 4 ani

Gresit, soferul a fugit, pasagerul luat la ocazie (din cate am inteles) a fost rănit iar nu soferul a anuntat accidentul ci un angajat din acea zona.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus