Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
2°C

Șofer filmat pe contrasens pe autostrada Transilvania

Șofer filmat pe contrasens pe autostrada Transilvania

Un șofer a fost filmat circulând pe contrasens pe audostrada Transilvania, între Turda și Câmpia Turzii, în județul Cluj. Imaginile au fost postate pe Facebook și au atras zeci de comentarii și sute de distribuiri, informează MEDIAFAX.

Filmul în care apare mașina care rula pe contrasens, pe autostrada A3, între Turda și Câmpia Turzii, a fost făcut de un șofer care se deplasa regulamentar, pe celălalt sens și a fost postat pe Facebook.

În imagini se vede cum mașina se deplasează cu viteză pe contrasens.

Postarea a atras repede zeci de comentarii și sute de distribuiri.

În ultima perioadă, tot mai mulți șoferi au fost filmați pe contrasens pe autostrăzi. În cel mai recent caz, de la mijlocul lunii august, șoferul care a filmat o mașină pe contrasens pe A3, București-Ploiești, a sunat și la 112.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Autostrazi Incomplete

Acum 3 ani

Autostrazi fara camere.... ca mafiei de la putere nu-i place sa fie supravecheata, in cazul in care vreo beizadea face ceva sau contrabanda. Nu conteaza ca se intampla lucruri ciudate, ca sunt oameni cu permise luate pe spagi care nu stiu nici sa scrie si sa citeasca... doar tot ai lor sunt si aia. Cu astia la putere, Romania a putrezit in 3 ani, cat in 100.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus