Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Cum arată și care sunt caracteristicile celui mai încăpător model de dulap metalic?

Cum arată și care sunt caracteristicile celui mai încăpător model de dulap metalic?

Un dulap metalic este unul dintre cele mai versatile obiecte de mobilier, putând fi folosit atât pentru depozitarea de scule și unelte, cât și pentru substanțe periculoase, medicamente, obiecte de curățenie, desene și harți. Un furnizor profesionist, așa cum este OfficeClass.ro, magazinul online de papetărie, birotică și articole de mobilier de birou nr. 1 din România, îți pune la dispoziție sute de modele de dulap metalic, de diverse dimensiuni și compartimentări. Astfel, găsești produse cu 1 până la 30 de uși, 5 sau 10 sertare și între 1 și 12 polițe, fiecare putând suporta o greutate de până la 130 de kilograme.

În plus, exista și modele de dulap metalic cu seif și unul sau mai multe sertare. Aceste obiecte de mobilier au dimensiuni cuprinse între 500 x 450 x 1.000 de milimetri și 1.800 x 450 x 2.500 de milimetri, stau fie pe propriile picioare, fie direct pe podea și sunt produse de brand-uri recunoscute la nivel national și international, precum Viamond sau +Plus Mobilier. Cât despre uși, acestea pot fi lașate în culoarea lor naturala, gri, sau vopsite în oricare dintre următoarele nuanțe: alb, albastru, galben, negru, portocaliu, roșu, verde, antracit sau metalizat.

Indiferent de model, însă, cea mai importanta caracteristică a unui dulap metalic este capacitatea, motiv pentru care, în continuare, vom vorbi despre cel mai încăpător astfel de obiect de mobilier de pe site-ul www.officeclass.ro. Este vorba despre un dulap cu uși glisante și 10 rafturi, care are o dimensiune de 1.800 x 450 x 2.500 de milimetri, fiind produs în Italia și suportând nu mai puțin de 65 de kilograme pe fiecare poliță. Acest produs are un preț de 3.696,01 Lei cu TVA, redus cu 503,42 de Lei față de prețul obișnuit de pe piață.

În ciuda capacității sale impresionante, acest dulap metalic ocupă un spatiu redus, în special gratie ușilor sale glisante. Faptul că producătorii au ales aceasta soluție înseamnă că dulapul nu își vă mari suprafață în momentul deschiderii ușilor, prin urmare el poate fi amplasat oriunde, chiar și în spatii restrânse. În plus, modelul de față se remarcă și prin duritate, întrucât este realizat dintr-o structură de tablă din oțel de foarte bună calitate, cu grosimea de 0,7 și 0,8 milimetri. O altă însușire importantă este siguranță, garantată de închiderea cu cilindru.

Acest dulap metalic este tratat cu vopsea acrilică, având o rezistență ridicată la coroziune, conform normelor A.S.T.M.B 117.64 cu revizuiri, și este ignifug. El este acoperit de o garanție de 24 de Luni și vine complet asamblat, fapt care îți permite să îl utilizezi imediat cum îți este livrat. Dulapul este prevăzut cu 10 polițe reglabile pe înălțime, cate cinci în spatele fiecărei uși glisante, dar și suporturi de reglare a polițelor, din oțel zincat. Produsul a trecut probele necesare de rezistență UNI de la CATAS și este certificat UNI EN ISO 9001 și UNI EN ISO 14000.

Pe lângă acest model de dulap metalic, dar și celelalte descrise mai sus, trebuie să știi că la OfficeClass mai găsești și fișete și vestiare metalice, obiecte de mobilier destinate depozitării bibliorafturilor cu documente, respectiv bunurilor personale și hainelor de schimb.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Plus Mobilier

Vizualizari: 2674

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus