Duminică,
19.05.2024
Partial Noros
Acum
23°C

ALDE Sibiu îl susține pe Tăriceanu

ALDE Sibiu îl susține pe Tăriceanu

Comunicat de presă. Organizaţia ALDE Sibiu susţine demersul preşedintelui partidului Călin Popescu Tăriceanu prin care îi cere primului ministru Viorica Dăncilă să înceteze a jocul murdar de a numi pentru portofoliile ministeriale rămase vacante în urma demisiei miniștrilor ALDE, trei persoane despre care domnia sa afirmă că fac parte din ALDE. „În ședința Delegației Permanente a ALDE din data de 26 august s-a votat cu majoritate covârșitoare (83 voturi pentru și 2 abțineri) denunțarea protocolului cu PSD, precum și retragerea din coaliția de guvernare”, se arată în scrisoarea domnului Tăriceanu către Viorica Dăncilă.

„Facem un apel şi la preşedintele Klaus Iohannis ca la numirea celor trei candidați pentru portofoliile ministeriale să ia în considerare prevederile articolului 85, alin. 3, din Constituție”, a declarat Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu. „În ședința Biroului Politic Central al ALDE din 3 septembrie, s-a hotărât, tot cu o majoritate covârșitoare, excluderea oricărui membru ALDE care acceptă o desemnare din partea altui partid într-o funcție publică fără acordul partidului. Prin urmare, persoanele care au acceptat nominalizările pentru funcțiile de miniștri sunt decăzuți din calitatea de membru ALDE cu efect imediat”, explică preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Biroul de presă ALDE Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

alde4la100

Acum 4 ani

foarte bine! numai vedeti ca unii parasesc barca dupa ciolan! :)))
Raspunde

HOP

Acum 4 ani

ha,ha, ati fost desfiintati de acest tariceanu,poate nu stiti dar nu mai sinteti nimic ! (nu ca ati fi fost )
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus