Miercuri,
05.10.2022
Partial Noros
Acum
15°C

Dăncilă, joc politic sau şmecherie ieftină?

Dăncilă, joc politic sau şmecherie ieftină?

După ce doamna Dăncilă ne spunea că nu a auzit de statul paralel deoarece a fost plecată în ultimii opt ani din ţară, iar la intoarcere a declarat că a fost şi sechestrată în Guvern de Dragnea, acum se pare că doamna Dăncilă încă nu a aflat că ALDE a ieşit de la guvernare.  "Strategia folosită de doamna Dăncilă este de fapt o şmecherie ieftină de a evita votul de încredere al Parlamentului pretinzând că nu s-a schimbat componenţa politică a guvernului, folosindu-se  de nişte membri (excluşi) ALDE , membri care în opinia mea, sunt la fel de ieftini precum şmecheria doamnei Dăncilă. De ce spun acest lucru? Doamna Graţiela Gavrilescu şi domnul Meleşcanu au votat în cadrul Delegaţiei Naţionale ieşirea de la guvernare a ALDE, iar acum observ că au uitat acest lucru. Alt membru ALDE care a acceptat o propunere de ministru din partea doamnei Dăncilă este domnul Ion Cupa despre care, la o simpla informare din online, observ că domnul a moştenit probabil funcţia de director în toată cariera dânsului pe la mai multe instituţii, trecând prin toate partidele naţionale în ultimii 15 ani", spune Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu.

Acesta mai adaugă că, deocamdată, indiferent de şmecheriile folosite de PSD şi doamna Dăncilă , guvernul este blocat, iar mii de oameni nu îşi pot încasa salariile , datorită faptului că această doamnă pune ,,boii înaintea carului,, adică interesul personal şi al partidului înaintea priorităţilor naţionale.

În încheire, preşedintele ALDE Sibiu transmite tuturor celor care doresc să iasă din ALDE pentru că nu îi mai reprezintă, să-şi înainteze demisiile. „Nu mi se pare normal ca peste 70 de oameni din ALDE să aibă de suferit pentru 5 oameni care nu doresc să se supună regulilor care au fost foarte clare”, a conchis Tocaciu.

Presedinte ALDE Sibiu,

Ovidiu Gheorghe Tocaciu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

fara hastag

Acum 3 ani

ALDE e terminat din punct de vedere politic! Dancila e pe cai mari! bravo, Viorico! mai ceva ca Mita Biciclista!
Raspunde

Ambrozica

Acum 3 ani

....habar n-are pe ce planeta e... acuza pe oricine ca-i taie şencălul sau maioneza, dupa situatie. Oare in ce crede femeia asta ?... ce-o fi in capul ei ?! ca evident nu intelege nimic, de ce e ea acolo, ce e ala guvern si asa mai departe. Parca e un copil de grupa mica la care i-au furat colegii piesele de lego si urla dupa ele.... zici ca suntem toti inchisi intr-un spital de nebuni cu nebunii fara minte la sertarul cu medicamente.... si ne adminstreaza tratamente. Romania 2019.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus