Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Maia Morgenstern vine în Sibiu în cadrul conferințelor FITS

Maia Morgenstern vine în Sibiu în cadrul conferințelor FITS

Maia Morgenstern a fii prezentă în Sibiu vineri, 27 septembrie la prima conferință specială FITS. În cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu 2019 actrița a fost onorată cu o stea pe Aleea Celebrităților din Parcul Cetății.

Maia Morgenstern a fii prezentă în Sibiu vineri, 27 septembrie la prima conferință specială FITS și TNRS din această toamnă. Împreună cu actorul Constantin Chiriac va avea un dialog despre libertate și asumare în viața unui artist. Evenimentul va avea loc, ca de fiecare dată, la Habitus, Piața Mică, vineri, 27 septembrie 2019, de la ora 18:00. Intrarea publicului la eveniment va fi liberă.

Maia Morgenstern este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de teatru și de film lucru pentru care a și fost onorată cu Ordinul Artelor și Literelor în grad de Cavaler, în Franța și Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Mare Ofițer, în România. Ea s-a născut în București, într-o familie evreiască. A studiat la Academia de Teatru și Film, iar apoi a jucat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț până în 1988. În perioada imediat următoare a colaborat cu Teatrul Evreiesc de Stat din București, după care s-a alăturat trupei de la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale”. Printre rolurile notabile pe scenă se numără Lola Lola din „Îngerul albastru” sau Kathleen Hogan în „Park Your Car in Harvard Yard”. Ea este cunoscută publicului român mai ales pentru rolurile din filmele „Balanța”, „Cel mai iubit dintre pământeni”, „Patul lui Procust”, „Orient Express” ori „Patimile lui Hristos”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus