Miercuri,
12.05.2021
Cer Senin
Acum
24°C

Hoți cercetați în libertate, după ce au furat bunuri de 18.000 de Euro

Hoți cercetați în libertate, după ce au furat bunuri de 18.000 de Euro

După ce autoritățile sibiene au reușit să recupereze bunurile în valoare totală de 18.000 de Euro furate de pe un șantier din Șelimbăr de un grup de infractori, aceștia din urmă au fost lăsați în libertate. Potrivit IPJ Sibiu, bărbații sunt recidiviști și predispuși la a comite infracțiuni în continuare.

În fapt, la data de 11 august, persoane necunoscute au sustras un container cu scule de pe un șantier situat pe str. Doamna Stanca, din Șelimbăr. Prejudiciul creat a fost evaluat la 18.000 euro.

Polițiștii au reușit stabilirea unui cerc de suspecți format din 4 persoane de sex masculin, cu vârste între 25 și 32 de ani, domiciliate în satul Nou. În cadrul cercetărilor polițiștii sibieni au reușit recuperarea integrală a unui prejudiciu de 18.000 de euro. Totodată, în cadrul perchezițiilor, au fost depistate numeroase bunuri, în special, scule și unelte, cu privire la care există bănuiala rezonabilă că ar proveni din săvârșirea unor infracțiuni de furt similare, de pe șantiere situate pe raza localității Șelimbăr, cartierul Arhitecților și municipiul Sibiu.

Autoritățile le recomandă persoanelor cărora li s-au furat bunuri de pe șantier să se adreseze polițiștilor Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr în vederea recuperării prejudiciului.

În ceea ce îi privește pe cei patru bărbați bănuiți de săvârșirea acestor fapte, cu privire la doi sunt efectuate în continuare cercetări pentru localizare. Ceilalți doi, inclusiv bărbatul reținut de polițiști pentru 24 de ore, sunt cercetați în libertate.

„Având în vedere că există indicii temeinice că aceste persoane intenționează să mai comită astfel de fapte, le recomandăm proprietarilor de șantiere să își ia măsuri suplimentare de asigurare a acestora. În același timp, din informațiile deținute, aceste persoane se folosesc în comiterea faptelor de autovehicule de tip microbuz de marfă, alb. În cazul în care în imediata apropiere a șantierelor observați persoane suspecte sau acest timp de autovehicul, a căror prezență nu poate fi justificată, vă recomandăm să sesizați Poliția Sibiu prin apel 112”, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
12 11 9 8 6 3

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus