Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Sibianul Dan Barna și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale

Sibianul Dan Barna și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale

Alianța USR PLUS a depus astăzi peste 380.000 de semnături pentru candidatura lui Dan Barna la alegerile prezidențiale. Peste 14.750 de semnături sunt din Sibiu. România are mare nevoie de un președinte „full-time”, de un președinte implicat, care nu dispare și nu tace atunci când trebuie să ia decizii. Dan Barna va fi un astfel de președinte, care are voința să se bată pentru lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru societate.

„Am depus astăzi peste 380.000 de semnături pentru a înscrie candidatura mea la alegerile prezidențiale. Vă mulțumesc tuturor! România are nevoie de o schimbare. Timp de 30 de ani ne-am obișnuit să acceptăm puțin de la clasa politică, este momentul să avem obiective importante și să ne ținem de ele. Este momentul să însănătoșim România și de aceea candidez din partea Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale. Românii pot și merită să fie fericiți aici, în România. Nu ne mai putem baza pe vechea clasă politică, și-a bătut joc de țara noastră în repetate rânduri. România are nevoie de un Președinte full-time, de un Președinte prezent în viața cetății. Un mandat de 5 ani înseamnă mult. România trebuie să se dezvolte acum, iar ce propun eu și Alianța USR PLUS este energia noii generații”, a declarat Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale.

Dan Barna Președinte_USR PLUS (3)

A fost o nouă campanie de strângere de semnături în care sibieni și voluntari USR PLUS au demonstrat că sunteți niște eroi și reprezentanții Alianței USR PLUS din Sibiu le mulțumesc tuturor pentru implicare.

„Mulțumim, tuturor, că ne-ați ajutat încă de la început să strângem semnături în stradă, pe bune, față în față cu cetățenii, pentru inițiativele „Fără penali în funcții publice” și „Oameni noi în politică”, pentru alegerile europarlamentare și acum pentru alegerile prezidențiale. Am decis să nu mai fim spectatori la incompetența vechii clase politice și reprezentanților ei și să ne implicăm în politică pentru a contribui, cu experiența și competența noastră, să construim aici, acasă, țara în care vrem să trăim împreună cu copiii noștri. Vrem un tur doi al ideilor și proiectelor, fără PSD! Vrem să fim fericiți în România!”, precizează Adrian Echert președintele filialei județene USR Sibiu.

Dan Barna Președinte_USR PLUS (1)

Vă mulțumim pentru încrederea voastră și pentru cele 14.750 de semnături de susținere pentru candidatura lui Dan Barna la alegerile prezidențiale. Haideți alături de noi și susține-l în continuare pe sibianul Dan Barna pentru președinția României. www.danbarnapresedinte.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Mariana Napeu

Acum 4 ani

Sus țin Ban Darna!
Raspunde

realistul

Acum 4 ani

N-avem nimic impotriva!
Raspunde

Vasile V. vasile

Acum 4 ani

De ce se, clatină? O fi băut...
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 4 ani

De la Razboiul Troian n-a mai fost asa o lupta ca cea ce se va da in noiembrie: Stan si Barna vs Pavianul cu Mantie vs Pompierul Atomic !
Raspunde

2cents

Acum 4 ani

Corect.
Raspunde

Iar ai aparut

Acum 4 ani

Troll-le iar tu !
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 4 ani

https://ro.wikipedia.org/wiki/Pompierul_atomic
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus