Vineri,
07.10.2022
Partial Noros
Acum
20°C

Angajări pe relaţii la Consiliul Judeţean Sibiu

Angajări pe relaţii la Consiliul Judeţean Sibiu

Daniela Cîmpean, preşedinta liberală a Consiliului Judeţean Sibiu, ne arată încă odată că de când a venit în această instituţie promovează doar persoanele dorite de ea. După o serie de angajări în numeroase posturi cheie din instituţie şi serviciile publice subordonate în perioada 2016 – 2019, toate patronate de Danieal Cîmpean, iată că mai avem parte de un concurs cu cântec. Zilele acestea este în plină desfăşurare concursul pentru ocuparea unui post de insepctor de specialitate, gr. II, la Serviciul Relaţii Publice, CIC şi Informatică. În fapt acest post este cu dedicaţie creat pentru unul din cei 12 candidaţi: Ghigulescu Anca Geanina.

2

Doamna Ghigulescu lucrează deja în Consiliul Judeţean, la cabinetul Preşedintelui, din luna martie 2019. Nu ştim cum s-a angajat acolo, pentru că pe Organigrama instituţiei la acel cabinet apar 4 funcţii de execuţie, persoanele respective nu apar însă în aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Sibiu şi nici la lista cu Declaraţia de averi şi interese. Probabil că aceste persoane sunt peste lege sau sunt plătite din buzunarul doamnei Cîmpean. Altfel nu ne explicăm secretul legat de acestea.

Actualul concurs public, că aşa cere legea, este de fapt o făcătură. Atâta timp cât toate postările de pe contul de Facebook al doamnei Daniela Câmpean, cont creat ca preşedinte al Consiliului Judeţean sunt făcute şi sponsorizate de Ghigulescu Anca Geanina, aşa cum o arată şi imaginea alăturată, ne punem întrebarea cât de corect este concursul?

Poate se sesizează un organ de control despre legalitatea acestui concurs. Măcar acum, dacă la alte concursuri anterioare, de care nu a auzit nimeni, dar pe care le-a organizat Daniela Cîmpean s-a angajat doar cine trebuie... Uite aşa se umple Consiliul Judeţean şi instituţiile subordonate doar de membrii PNL Sibiu.

Ovidiu Gheorghe Tocaciu

preşedinte ALDE Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

15 comentarii

Nelu

Acum 3 ani

Pai si nu se sesizeaza nimeni? Institutiile statului mai exista? Pe la spitale tot de pnlisti e plin. Coincidenta? Nu verifica nimeni cum se fac concursurile prin spitale?
Raspunde

IO

Acum 3 ani

atata le luati apararea ba la unii ba la altii, chiar are sens sa luam toate institutile de stat si sa vedem de cine sunt conduse?! Atata timp cat sefii sunt numiti politic la ce va asteptati??? Sef de la PRM sa angajeze de la UDMR???
Raspunde

Un om

Acum 3 ani

Unde sunt PNL-iștii in frunte cu Klausss să urle că în Consiliul Județean Sibiu in trei ani au fost angajați doar oameni ai PNL. Incompetenți , profitori si incapabili. RUSINE PNL. IN FRUNTE CU DOAMNA CÂMPEAN,TURCAN, ȘOVĂIALĂ, MARELE OM DE STAT NEAGU. NIȘTE OAMENI FĂRĂ BUN SIMȚ. PNL SIBIU=PSD SIBIU
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Doru marcu

Acum 3 ani

E simplu Sibiul e ,,GALBEN,,
Raspunde

Eu

Acum 3 ani

Mai Tocaciule, ai uitat cum angaja.i tu su cum platea.i oamenii? Du.te cu plutonul tau de partid unde o dus mutu iapa!
Raspunde

Z

Acum 3 ani

Schhh, la Sibiu nu exista coruptie. De aici pleaca anti-corupția. #rezist #vavedem #hashtag
Raspunde

Andrei

Acum 3 ani

Fenomenul este cunoscut, dar puține șanse ca cineva să se sesizeze sau să ia măsuri fiindcă dpdv legal sunt blindați, iar o mână se spală pe alta! Singura Instituție care poate sesiza este cea a Prefectului de Sibiu dar nici ei nu se bagă în oala altuia: macar au bun simt! căci de coloană vertebrală nici vorbă, și unii și alți dau dovadă că sunt defapt târatoare într-un sistem fără moralitate care miroase de departe "ș-a niel ș-a oaie" Singurul îndemn este sa mai caute îndemnuri si prin Gossa lui Eminescu "Vreme trece, vreme vine, Toate-s vechi și nouă toate; Ce e rău și ce e bine Tu te-ntreabă și socoate; Nu spera și nu ai teamă, Ce e val ca valul trece; De te-ndeamnă, de te cheamă, Tu rămâi la toate rece. Multe trec pe dinainte, În auz ne sună multe, Cine ține toate minte Și ar sta să le asculte?... Tu așează-te deoparte, Regăsindu-te pe tine, Când cu zgomote deșarte Vreme trece, vreme vine. Nici încline a ei limbă Recea cumpăn-a gândirii Înspre clipa ce se schimbă Pentru masca fericirii, Ce din moartea ei se naște Și o clipă ține poate; Pentru cine o cunoaște Toate-s vechi și nouă toate. Privitor ca la teatru Tu în lume să te-nchipui: Joace unul și pe patru, Totuși tu ghici-vei chipu-i, Și de plânge, de se ceartă, Tu în colț petreci în tine Și-nțelegi din a lor artă Ce e rău și ce e bine. Viitorul și trecutul Sunt a filei două fețe, Vede-n capăt începutul Cine știe să le-nvețe; Tot ce-a fost ori o să fie În prezent le-avem pe toate, Dar de-a lor zădărnicie Te întreabă și socoate. Căci acelorași mijloace Se supun câte există, Și de mii de ani încoace Lumea-i veselă și tristă; Alte măști, aceeași piesă, Alte guri, aceeași gamă, Amăgit atât de-adese Nu spera și nu ai teamă. Nu spera când vezi mișeii La izbândă făcând punte, Te-or întrece nătărăii, De ai fi cu stea în frunte; Teamă n-ai, căta-vor iarăși Între dânșii să se plece, Nu te prinde lor tovarăș: Ce e val, ca valul trece. Cu un cântec de sirenă, Lumea-ntinde lucii mreje; Ca să schimbe-actorii-n scenă, Te momește în vârteje; Tu pe-alături te strecoară, Nu băga nici chiar de seamă, Din cărarea ta afară De te-ndeamnă, de te cheamă. De te-ating, să feri în laturi, De hulesc, să taci din gură; Ce mai vrei cu-a tale sfaturi, Dacă știi a lor măsură; Zică toți ce vor să zică, Treacă-n lume cine-o trece; Ca să nu-ndrăgești nimică, Tu rămâi la toate rece. Tu rămâi la toate rece, De te-ndeamnă, de te cheamă; Ce e val, ca valul trece, Nu spera și nu ai teamă; Te întreabă și socoate Ce e rău și ce e bine; Toate-s vechi și nouă toate: Vreme trece, vreme vine."
Raspunde

B`

Acum 3 ani

Va mai mirati?
Raspunde

tov

Acum 3 ani

Pai ce, numai la CJ se practica asa ceva ? Boala asta s-a extins in toate institutiile de stat.
Raspunde

Gramatica

Acum 3 ani

De mult nu am mai citit un comunicat cu mai multe greseli de ortografie, ca tot vorbim de comunicare . Oere ce e ALDE?
Raspunde

Canaris

Acum 3 ani

Bine Ovidiule ! Cand erai cu astia de la aia rosie erai Ghita.....Glumesc ma nu te supara...In alta dezordine de idei madam Daniela are mingea la ea....Daca o pune pe protejata pierde voturi...Oare cine le castiga ?
Raspunde

Vik

Acum 3 ani

Cat timp este totul legal, care e problema? Mai mult, activitatea chiar se desfasoara in cadrul institutiei, nu precum in cazul PSD, la partid. Hamsteru' stie mai bine
Raspunde

Ioana

Acum 3 ani

Doamna Ghiculescu nu este membru PNL Sibiu acest lucru poate fi probat!!!
Raspunde

Români care nu sunt spălaţi pe creier

Acum 3 ani

Același troc politic cu funcțiile statului. Nu trebuie să ne mai mirăm de ce se întâmplă în întreaga societate. Dacă o astfel de aleasă procedează așa şi cică este în opoziție(apropo de mafia transpartinică/transpolitică) gândiți-vă ce vor face când sunt la putere. Şi la Primăria Municipiului Sibiu lucrurile/şpaga este la fel. Madam Burlacu care trăiește în somnul constinţei şi a moralității ştie ce are pe conștiință, împreună cu bărbatul ei cu porecla lipici care are scai la banii pacienţilor pe care îi tratează. Deci PSD=PNL=LOVE. Restul sunt doar figuranți politici cu aprobarea mafiei transpolitică.
Raspunde

Un om

Acum 3 ani

Alo, Tocaciu. Nu mai continui? S-a terminat concursul despre care ai afirmat că e pe relații. De altfel au fost multe concursuri cu la fel de multi candidați la CJ. Nu mai ai curaj sa scri in continuare si cum s-au finalizat toate concursurile? Hai continuă ******
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus