Joi,
13.08.2020
Cer Senin
Acum
15°C

”Noul” director al Direcției Agricole: ministerul deschide în centrul orașului un magazin cu brânză de Sibiu

23 Septembrie 2019 12:53

”Noul” director al Direcției Agricole: ministerul deschide în centrul orașului un magazin cu brânză de Sibiu

Instalat în funcție de la începutul lunii august, Nicolae Liviu Neamțiu, directorul Direcției pentru Agricultură din Sibiu, a anunțat că în scurt timp va fi deschis în centrul Sibiului un magazin cu brânzeturi și vinuri locale.

Va fi un punct local de promovare a produselor de zonă, a anunțat Nicolae Neamțiu, la prima sa ieșire publică după instalarea în funcția de director executiv, petrecută pe 5 august. Potrivit lui Neamțiu, spațiul identificat pentru punerea în vânzare a brânzeturilor și vinurilor din Sibiu este situat în centrul orașului, dar că nu poate anunța clar adresa deoarece mai există posibilitatea ca locația să fie schimbată.

Cu toate acestea, data de deschidere a noului magazin este situată în jurul zilei de 10 octombrie, când este celebrată și Ziua producătorului local. Avantajele pentru cei care vor vinde aici vor fi cheltuielile diminuate cu desfacerea produselor. Iar pentru cei care vor dori să cumpere – modul de prezentare și siguranța faptului că produsele sunt locale. ”Încercăm să fie o alternativă, o etapă mai elevată dacă vreți, față de ceea ce avem, de exemplu, în Piața Cibin. Adică să nu tot fugă fiecare după tine cu cuțitul să le deguști brânza. Producătorii își vor vinde ei direct produselor, iar modul de prezentare va fi unul, zicem noi, mai profesionist în prezentarea și vânzarea produselor”, a descris Nicolae Neamțiu.

Cei care vor ajunge să vândă în viitorul nou magazin de stat de la Sibiu vor fi selectați și propuși de asociațiile de producători din județ.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Friend

Acum 10 luni

De când Directia Agricolă are atribuțiile unei case de comerț? Ask for a friend.
Raspunde

Sibian

Acum 10 luni

Fain!
Raspunde

Dana

Acum 10 luni

Trif 2. Trompete. Nulitati.
Raspunde

tomy

Acum 10 luni

AI uitat de JINARS d-le. Neamtiu .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus