Duminică,
29.05.2022
Acum
0°C

Actualizare. Tânărul de 21 de ani bănuit că o punea pe o minoră să se prostitueze este în arest preventiv

Actualizare. Tânărul de 21 de ani bănuit că o punea pe o minoră să se prostitueze este în arest preventiv

Un bărbat este cercetat pentru proxenetism, după ce ar fi determinat o minoră de 15 ani să se prostitueze, în perioada 2018-2019. Fata a fost preluată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu.

Actualizare. Judecătorul de drepturi si libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a suspectului, relatează Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Sibiu.

Direcția pentru Protecția Copilului Sibiu anunță că fata va fi trimisă pentru moment într-un centru de plasament.

Știre inițială. În fapt, în baza activităților specifice desfășurate, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au reținut în sarcina acestuia faptul că, în perioada 2018-2019, ar fi determinat o minoră de 15 ani să practice prostituția în favoarea sa, înlesnind această activitate și obținând astfel diverse sume de bani, transmite Luciana Lazăr, din partea Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Bărbatul, în vârstă de 21 de ani, este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism, în cursul acestei zile urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Știrea se actualizează.

 

Foto: arhiva TS

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus