Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Senatorul Avram, PSD: Mi-aș dori ca măcar jumătate de an să preia opoziția guvernarea

Senatorul Avram, PSD: Mi-aș dori ca măcar jumătate de an să preia opoziția guvernarea

Senatorul de Sibiu Nicolae Avram susține că moțiunea de cenzură pentru care s-au strâns peste 233 de semnături nu va trece de vot în parlament. ”Moțiunea nu va trece. Vor fi inclusiv parlamentari din opoziție care vor vota rămânerea Guvernului PSD. Nu își doresc să preia responsabilitatea guvernării, nu au un program de guvernare. Peste două luni trebuie să vină bugetul, cum să-l facă? Eu, sincer vă spun, mi-aș dori ca măcar jumătate de an să preia guvernarea, să-i văd ce fac. Nu-și doresc să treacă moțiunea, vă spun sigur. Ce vedeți la televizor sunt doar declarații politice”, a declarat Avram pentru Turnul Sfatului.

”Cel mai probabil moţiunea va fi depusă luni”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat marţi că formaţiunea a strâns peste 233 de semnături pentru moţiunea de cenzură şi că aceasta va fi depusă cel mai probabil luni, 30 septembrie. El a adăugat că ultimele negocieri vor fi purtate joi, cu parlamentari individuali. „Când vom avea toate semnăturile la locul lor, după finalizarea discuţiilor vom anunţa cifra finală a numărului de semnatari care susţin moţiunea de cenzură. (...) Am trecut de 233 de semnături. (...) Am discutat cu mai mulţi dintre cei cu care am purtat negocieri. Cel mai probabil moţiunea va fi depusă luni. Cel mai probabil, după cum este calendarul prevăzut în Constituţie se va dezbate şi vota luni sau marţi, 7 sau cel târziu 8 octombrie”, a declarat Ludovic Orban, la TVR 1, citat de Mediafax.

Liderul PNL a adăugat că negocierile privind susţinerea moţiunii de cenzură se vor finaliza joi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Teo

Acum 4 ani

Vorbeste si avram sa se afle in treaba.psdul trebuie scos pe usa din dos de la guvernare ,dar nu vor pleca de bunavoie asa dupa cum nici cainele nu pleaca singur de la macelarie.
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 4 ani

Cedati guvernarea si dorinta vi se va implini.Votati motiunea dl Avram.Lasati-i pe USR-isti si PNL-isti in curu' gol si cu destiu-n gura.Aveti atita singe-n instalatie?Vreti sa aratati ca-s incompetenti?Lasati-i sa-si dovedeasca incompetenta.Votati motiunea !
Raspunde

Canaris

Acum 4 ani

Mi-as dori ca lumea sa iasa la vot la parlamentare pentru a inlatura mizeria lasata de actuala clasa politica...
Raspunde

Adevarul

Acum 4 ani

Asta nu are luat BAC-ul, și a ajuns Senator. Doamne ferește, sper sa se mai schimba clasa politica din România, altfel suntem condamnați la subdezvoltare cu asemenea oameni politici!
Raspunde

Doc

Acum 4 ani

Peste două luni trebuie să vină bugetul, cum să-l facă?
Sună a autodenunț, asta : „dacă vede cineva ce dezastru am lăsat în finanțele publice...”
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus