Joi,
05.08.2021
Cer Senin
Acum
16°C

Baschetbaliștii sibieni susțin asociația „Sus Inima”. Fanii sunt așteptați să se implice

Baschetbaliștii sibieni susțin asociația „Sus Inima”. Fanii sunt așteptați să se implice

BC CSU Sibiu a dat ieri startul campaniei „Marchez cu Inima Sus”, prin intermediul căreia reprezentanții echipei și fanii vor sprijini, de-a lungul întregului sezon 2019/2020, activitatea Asociației ”Sus Inima”.

În timpul sezonului competițional, suporterii abonați ai BC CSU Sibiu vor fi îndemnați să anunțe, printr-un mesaj transmis pe Linia Galben-albastră (Whatsapp 0749076365), în cazul în care nu pot fi prezenți la unul dintre jocurile de pe teren propriu. Locul său va fi oferit altui suporter sibian care dorește să asiste la partida respectivă, iar echivalentul tichetului de acces va fi redirecționat către Asociația Sus Inima.

În ziua meciului va fi anunțat numărul de bilete disponibile prin această campanie, fiind comunicată și ora la care acestea pot fi procurate de la intrarea în Sala Transilvania.

„Raționamentul nostru ține de dorința de a avea meci de meci sala plină, de a facilita accesul unui alt suporter care nu a reușit să își procure tichet de acces sau abonament, dar și de a întoarce comunității sibiene sprijinul de care se bucură echipa de baschet BC CSU Sibiu”, anunță conducerea echipei.

BC CSU Sibiu a strâns aproape 1500 de suporteri abonați, pentru sezonul 2019/2020, în condițiile în care capacitatea sălii este de 1800 de locuri, un record pentru baschetul românesc.

 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus