Vineri,
09.12.2022
Cer Senin
Acum
9°C

Asfalt nou, pavaje și piatră cubică pe 6 kilometri, în Boița

Asfalt nou, pavaje și piatră cubică pe 6 kilometri, în Boița

Lucrările de reabilitare a străzilor din Boița sunt în plină desfășurare, în total se vor reface 6,5 kilometri. Primarul a anunțat că momentan se află la stadiul de turnat asfalt pe un tronson de aproximativ 2,5 kilometri.

În comuna Boița se reabilitează străzile, fiind vorba de 6,5 kilometri de refacere. În acest proiect se pavează străzi, se toarnă asfalt în zonele cu străzi late, se refac podețele și se pune piatră cubică.

„În acest moment turnăm asfaltul pe străzile mai late, unde se poate face acest lucru. Este vorba de aproximativ 2,5 kilometri de asfalt. În restul zonelor se vor folosi pavaje pentru că străzile sunt mai înguste”, explică Mohor Nicolae, primarul comunei Boița.
În zona istorică, care cuprinde un kilometru din jurul zonei Bisericii „Adormirea Maicii Domnului”, se va folosi piatra cubică. Pentru restul zonelor, care însumează aproximativ 3 kilometri, se vor folosi pavaje, pentru că forma străzilor nu permite asfaltarea directă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 791

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus