Marţi,
14.07.2020
Parțial Noros
Acum
22°C

BC CSU Sibiu dispută mâine partida împotriva orădenilor, din Supercupa României

04 Octombrie 2019 14:12

BC CSU Sibiu dispută mâine partida împotriva orădenilor, din Supercupa României

BC CSU Sibiu joacă mâine meciul din Supercupa României, în compania echipei campioane a României, CSM Oradea. Partida se va disputa la Oradea, de la 18:30 și va fi transmisă LIVE pe DigiSport.

Înaintea debutului în campionat, baschetbaliștii sibieni joacă sâmbătă, cu trofeul pe masă, la Oradea, primul meci oficial din această stagiune. Confruntarea reunește pe teren câștigătoarea Cupei României, BC CSU Sibiu și a Campionatului, CSM Oradea.

„Este ceva nou pentru noi, să începem direct cu un meci pentru un trofeu. Cred că va fi un meci extrem de disputat, în care echipa care va fi mai agresivă va avea, probabil, câștig de cauză. Oradea are deja două meciuri oficiale. Noi venim după un turneu destul de bun, cu doua meciuri destul de grele, așa că suntem pregătiți pentru abordarea unui trofeu din prima. Sper că vor fi în stare să jucăm ca o echipă, pentru că am schimbat destul de mult la nivelul conducătorilor de joc și deocamdată se vede că nu este o legătură clară între pivoții noștri și conducătorii noștri. Dar lucrul acesta sper că putem să îl depășim o dată cu începerea meciurilor oficiale”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul sibienilor.

BC CSU Sibiu și CSM Oradea au disputat, în sezonul anterior atât finala Cupei României-câștigată de echipa sibiană, cât și finala Campionatului, câștigată de CSM Oradea.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Social
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus