Marţi,
30.11.2021
Parțial Noros
Acum
2°C

Șoferii sunt rugați își pregătească mașinile înainte să conducă pe Transfăgărășan VIDEO

Șoferii sunt rugați își pregătească mașinile înainte să conducă pe Transfăgărășan VIDEO

„Se îngroașă gluma” este mesajul transmis de reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov în această dimineață, în ceea ce privește stratul de zăpadă așternut pe Transfăgărășan.

Dacă ieri dimineață au postat un filmuleț cu un strat timid de nea, azi stratul este mult mai gros iar șoferii sunt îndemnați să își echipeze corespunzător autoturismele înainte să plece la plimbare pe DN7 C, spre Bâlea.

„Se îngroașă gluma... și stratul de zăpadă pe Transfăgărășan. Colegii noștri acționează de azi dimineață cu două utilaje cu lamă și răspânditor de sare pentru a ține drumul curat. Vă rugăm să nu circulați în zonă daca nu sunteți pregătiți pentru condiții de iarnă”, este mesajul transmis de reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.

Sursa video: Facebook/ DRDP Brașov https://www.facebook.com/311757002519003/posts/918878838473480/

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Mihai

Acum 2 ani

Prin "pregătiți pentru condiții de iarnă", mulți români înțeleg sa își cumpere anvelope second hand fabricate in urmă cu 10 ani si cu 2mm de profil. Chiar dacă sunt crăpate și aproape ca nu au aderență pe zăpadă, măcar au fulgul pe ele și nu primesc amendă. Și mai rău stau mexicanii din sudul țării, cu volan pe dreapta și anvelope de vară. contează ca ei sunt șoferi buni, nu partea pe care e volanul sau tipul/uzura anvelopei
Raspunde

Județean

Acum 2 ani

De ce să nu circulă? Să nu aveți voi bătăi de cap? Asta v-am învățat Neagă!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus