Luni,
05.12.2022
Innorat
Acum
1°C

Aplicație pentru programarea online la ghișeele Serviciului de Administrare a Domeniului Public

Aplicație pentru programarea online la ghișeele Serviciului de Administrare a Domeniului Public

Administrația locală din Sibiu continuă să își digitalizeze serviciile pentru a facilita relația cu cetățenii. Începând de luni, 7  octombrie, Serviciul de Administrare a Domeniului Public și Privat pune la dispoziția publicului două aplicații care să reducă timpul de așteptare la ghișee:

 • o aplicație web pentru programarea la ghișeele serviciului în vederea achitării de taxe sau depunerii de acte pentru abonamente de parcare, accesul în zona pietonală, ocuparea domeniului public, inclusiv cu terase sezoniere, probleme legate de mașini abandonate, etc.
 • o aplicație web pentru programarea în audiență conducerea acestui serviciu pentru discuții și rezolvarea unor situații mai deosebite; programul de audiențe este în fiecare zi de miercuri, de la 12:00 la 13:
Programările se vor face online, printr-un soft foarte simplu de utilizat, acestea fiind stabilite din 10 în 10 minute, pentru luna în curs și luna următoare.

captura site_butoane SPADPP

Cinci pași simpli:

 1. Accesați butonul aplicației amplasat pe pagina principală a site-ului sibiu.ro sau pe site-ul www.spadpp.sibiu.ro
 2. Completați formularul online cu cele câteva date solicitate
 3. Selectați data și ora dorite, în măsura disponibilității
 4. Se realizează rezervarea pentru data și ora selectată; aceasta se poate anula sau modifica online, direct de către cetățean, prin intermediul aceleiași platforme.
 5. Primiți un email de confirmare cu data și ora, în care va fi indicată adresa și ghișeul la care trebuie să vă prezentați
Cetățenii cu programare online se vor prezenta la ghișeul nr. 3 din sediul Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public și Privat din Piața Mică nr. 22, în data și la ora indicate.

REAMINTIM că pe site-ul www.sibiu.ro sunt disponibile în butonul PROGRAMĂRI ONLINE aplicații pentru următoarele servicii:

 • depunerea actelor în vederea obținerii unei noi cărți de identitate
 • depunerea actelor în vederea înregistrării noului născut
 • transcrierea documentelor de stare civilă
 • programarea cununiilor civile
 • înregistrarea/radierea autovehiculelor la Direcția Fiscală
 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus