Sâmbătă,
23.10.2021
Parțial Noros
Acum
16°C

Primăria licitează reabilitarea a șapte străzi din cartierele Gușterița și Tilișca

Primăria licitează reabilitarea a șapte străzi din cartierele Gușterița și Tilișca

Primăria Sibiu organizează o procedură de achiziție pentru modernizarea a încă 7 străzi din municipiul Sibiu:  în cartierul Gușterița - Rovine, Anul 1848, Stejarului, Flacăra, Tineretului; în cartierul Tilișca – strada Cisnădioara și strada 16 februarie.

Contractul estimat la peste 5,8 milioane de lei prevede lucrări de modernizare a carosabilului, a trotuarelor și a iluminatului public, montarea tubulaturii subterane pentru coborârea cablurilor suspendate, precum și reabilitarea rețelei de apă și canalizare pe străzile unde aceste lucrări nu au fost încă efectuate. După atribuirea contractului, străzile vor intra pe rând în lucru, începând de anul viitor.

Dat fiind faptul că fondurile provin dintr-un împrumut rambursabil contractat de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, procedura de achiziție se va desfășura în format electronic, doar pe platforma specială a Băncii: https://ecepp.ebrd.com/respond/Z3D63T8AY4. Firmele interesate care îndeplinesc criteriile de participare sunt invitate să își creeze un cont pe această platformă și să depună ofertele electronice exclusiv pe această platformă, până în data 20 noiembrie 2019, ora 16.

Strada 16 Februarie

strada Cisnădioara_BERD Cartier Gușterița_pachet BERD

Comentarii

5 comentarii

un sibian

Acum 2 ani

16 februarie numai in cartierul Tilisca nu-i ...
Raspunde

Marius

Acum 2 ani

si Anul 1848 e asfaltat deja din anul 2018
Raspunde

Don Balon

Acum 2 ani

De ce se mai organizeaza licitatii daca castiga intotdeauna firma pamant srl?
Raspunde

Vecinii

Acum 2 ani

Si in Lazaret , str. LACATUSIOR ?? Cand o asfaltati ?? Rusine sa va fie !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus