Sâmbătă,
01.10.2022
Partial Noros
Acum
25°C

Tinerii morți in accidentul de aseară erau logodiți. Ea era însărcinata în luna a șaptea

Tinerii morți in accidentul de aseară erau logodiți. Ea era însărcinata în luna a șaptea

Sfârșit tragic pentru doi tineri care urmau să se căsătorească din Mureș. Cei doi, în vârstă de 23 de ani amândoi, au murit pe loc în urma unui accident cumplit în localitatea Laslea din județul Sibiu. Mai aveau doar zece kilometri până acasă, iar sâmbătă urmau să se căsătorească.

Accidentul s-a produs sâmbătă noaptea, în jurului orei 23:00, pe DN 14, între Mediaș și Sighișoara, în zona localității Laslea. Cei doi logodnici și-au pierdut viața pe loc, după ce autoturismul lor ar fi fost lovit de un Audi intrat pe contrasens.

Tânăra era însărcinată în șapte luni, iar medicii nu au putut face nimic. Mai aveau zece kilometri până acasă, iar peste fix o săptămână urmau să se căsătorească. Tânăra era însărcinată în șapte luni. Pentru niciunul dintre ei, medicii nu au mai putut face nimic.  "Sâmbătă aveau cununia şi ea era însărcinată în şapte luni", a spus mama tânărului decedat.

În autoturismul care ar fi intrat pe contrasens erau doi tineri prieteni, care au scăpat cu viață și sunt în stare stabilă la spital.

"Fata-i din Criş, nora. S-au dus să meargă în Criş şi uite s-a băgat ăla în ei, i-a luat din plin. Îi duce la Sibiu, la morgă. Am aşteptat să ne sune că au ajuns, nu au mai sunat. Ne-a sunat alticneva care ne-a cunoscut băiatul", a spus şi tatăl băiatului.
Poliţiştii au deschis acum o anchetă penală şi urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs nenorocirea, mai ales că un văr de-al şoferului din Audi a declarat că a vorbit cu tânărul în timp ce mergea cu ambulanța către Târgu Mureș și spunea că s-ar fi trezit cu Opelul în față și a trebuit să vireze pe contrasens.
"Din primele cercetări s-a constatat faptul că accidentul s-a produs pe fondul pătrunderii pe sensul opus de mers. Din nefericire, două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte două au fost rănite", a declarat comisarul Marius Cuciorovschi, şeful Biroului Drumuri Naţionale Sibiu.
Polițiștii sibieni spun că în accident au mai fost implicați doi bărbați, în vârstă de 25 respectiv 24 de ani, din cealaltă mașină. Cei doi au fost evaluați și monitorizați de echipajele ambulanței și SMURD, deplasate la fața locului. Bărbații au fost transportați la spitalul din Tg. Mureș, unul având traumatism toracic și suspiciune de fractură la mâna dreaptă, iar celălalt fractură de bazin, transmite Genu Scridon, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus