Marţi,
30.11.2021
Innorat
Acum
1°C

Avram (PSD): Guvernul Orban va fi votat!

Avram (PSD): Guvernul Orban va fi votat!

Senatorul PSD, Nicolae Avram, susține că liberalii vor primi voturile majorității parlamentarilor. ”Părerea mea personală este că da, guvernul Orban va trece de parlament. Toate partidele care au votat moțiunea vor vota și Guvernul Orban, altfel nu are cum să fie. Ei trebuie să vină acum în fața românilor și să justifice cu fapte de ce au votat moțiunea. Altfel, nu e decât un joc murdar”, a declarat Avram.

Astăzi, președintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunțat că parlamentarii maghiari nu votează guvernul Ludovic Orban dacă nu semnează un acord scris în care PNL și UDMR să-și ia angajamentul ca vor respecta o serie de criterii în perioada de tranziție până la alegerile din 2020. „Cerem un acord scris înainte de a susține guvernarea. De fiecare dată când am susținut un guvern am avut un acord scris sau unul de guvernare. Altfel, ce poți să spui? Nici lucrurile scrise nu sunt respectate întotdeauna, dar nu poți merge doar pe vorbe. Cu noi se poate ajunge ușor la o înțelegere”, a declarat Kelemen Hunor.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Un sibian

Acum 2 ani

iar a intrat prin ceapa soricelu !
Raspunde

/////

Acum 2 ani

Va fi o mare bulibaseala! Dar, daca asta au dorit, asta au! sa-si dea singuri cu stangu in dreptu!
Raspunde

Ajutor de Brutar

Acum 2 ani

Șoricelu fără carte!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus