Sâmbătă,
08.05.2021
Parțial Noros
Acum
13°C

„Târgul Micilor Antreprenori” de la școala gimnazială din Turnu Roșu: „Vrem să aducem comunitatea la școală”

„Târgul Micilor Antreprenori” de la școala gimnazială din Turnu Roșu: „Vrem să aducem comunitatea la școală”

Școala Gimnazială „Matei Basarab” din Turnu Roșu organizează un eveniment inedit pentru copii claselor I-VIII. „Târgul Micilor Antreprenori” va avea loc joi de la ora 13:00 în curtea școlii. Localnici sunt invitați să participe la activitatea elevilor.

Pentru târg mici antreprenori sunt invitați să aducă de acasă produse proprii, pe care să le vândă colegilor sau participanților. Scopul activității „Târgul Micilor Antreprenori” fiind de a introduce tinerii în lumea negoțului, care poate îi va determina în alegerea unei cariere în mediul afacerilor în viitor. Elevi își vor stabili singuri prețul de vânzare, obiectul, metodele de reclamă și convingere a clienților. Evenimentul este organizat pe clase, astfel fiecare clasă din școală își va amenaja un stand cu produse proprii.

 „Vrem să aducem comunitatea la școală, consiliul local, primăria și în general localnicii. Urmează să mai organizăm și alte târguri”, a declarant directorul școlii, Floare Mihaela.
Fiecare stand va fi amenajat de elevii clasei, iar un lider va fi ales pentru prezentarea standului către juriu. Juriul va trece pe la fiecare clasă pentru a verifica standul. Cel mai frumos stand va fi premiat.

sursa: Școala Gimnazială ”Matei Basarab” Turnu Roșu - Facebook

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus