Sâmbătă,
05.12.2020
Partial Noros
Acum
10°C

O fostă gimnastă de talie mondială va preda la școala din Rășinari. Primar: Sperăm să-i fie bine în localitatea noastră

21 Octombrie 2019 17:39

O fostă gimnastă de talie mondială va preda la școala din Rășinari. Primar: Sperăm să-i fie bine în localitatea noastră

Fosta gimnastă română de talie mondială Steliana Nistor, originară din Sibiu, va preda educația fizică la Școala gimnazială „Sava Popovici Barcianu” din Rășinari. Steliana Nistor a fost medaliată cu bronz după ce a participat cu echipa lotului de gimnastică feminină a României la Jocurile Olimpice din anul 2008.

steliana nistor

„Începând de astăzi, 21 octombrie 2019, școala noastră are un nou profesor de educație fizică, în urma plecării domnului profesor Flavius Iacob, căruia îi mulțumim mult pentru tot ce a făcut bun pentru ca elevilor noștri să le placă sportul. Este vorba despre Steliana Nistor, gimnastă de talie mondială, nume sonor pe toate podiumurile naționale și internaționale ale acestui sport minunat. Îi urăm bun venit și sperăm să-i fie bine la Rășinari, comună în care sportul și activitățile cu și pentru copii și tineri, sunt mereu promovate”, a anunțat conducerea școlii.

Primarul localității, Bogdan Bucur, s-a arătat și el fericit de noul cadru didactic de la școala din Rășinari: „Îi urăm bun venit la Rășinari STELIANEI NISTOR. Sperăm să-i fie bine în localitatea noastră alături de copii minunați și talentați”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Potrivit site-ului de sport lead.ro, după ce-a urcat pe podiumul olimpic, european și mondial, fosta gimnastă Steliana Nistor și-a căutat drumul ca antrenoare în Sibiu, orașul în care s-a născut, dar de care a fost prea mult timp departe ca să mai vrea să-l părăsească. „A lipsit șase ani, cât timp a făcut parte din lotul olimpic de la Deva, apoi alți patru ani, cât a antrenat în Norvegia”, scrie sursa. Înainte de a ajunge la școala din Rășinari Steliana Nistor a ținut ore particulare de gimnastică recreativă cu copii între 4 și 10 ani. Fosta gimnastă visează să-și deschidă propriul club.

La începutul acestui an, Steliana Nistor a fost premiată la Sibiu, la Gala Sportului, cu „Merit pentru întreaga activitate”.

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor
Telefon:
0757201737

Comentarii

3 comentarii

Elena

Acum 1 an

Nu poate Primaria Sibiu sa creeze conditii pentru o scoala de gimnastica? O gimnasta profesoara de sport in Rasinari este o rusine pentru Inspectoratul scolar si pentru Primaria Sibiu. Un talent care se iroseste si multe talente care raman nedescoperite.
Raspunde

MEgatron

Acum 1 an

Primaria Sibiu nu e in stare sa construiasca o pista de biciclete care sa taie orasul in doua, apai o scoala. Treziti-va, doamna.
Raspunde

Cetățean

Acum 1 an

Primăria Sibiu doarme în papuci, frumos spus. Copii, tinerii, cetățenii orașului nu contează. Contează afacerile personale și ale găștii (sa va amintesc care?).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus