Luni,
24.06.2024
Partial Noros
Acum
28°C

Rotary Club: Campanie de donare de sânge pentru comunitate, la Sibiu

Rotary Club: Campanie de donare de sânge pentru comunitate, la Sibiu

Rotary Club Sibiu invită oamenii din comunitatea locală să se alăture eforturilor de asigurare a necesarului de sânge în Sibiu, prin donarea de sânge ca responsabilitate individuală, pe termen lung, ce ne revine fiecăruia dintre noi, şi prin conştientizarea şi promovarea beneficiilor pentru organism în urma donării de sânge.

Fără donatori, mulţi bolnavi nu ar avea nicio şansa! Până astazi, nu s-a descoperit un înlocuitor al sângelui, aşa că donarea este singura soluţie pentru a putea face faţă nevoii de sânge sau componentelor sângelui necesare terapeuticilor transfuzionale.

„Suntem cu toţii asaltaţi de mesaje impresionante despre cazuri disperate de copii sau parinţi în lupta lor pentru viaţă. Iniţiativa noastră de a uni eforturile întregii comunităţi este ambiţioasă, dar credem că fiecare viaţă salvată întregeşte o familie, şi fiecare familie întăreşte comunitatea. Comunitatea suntem noi toţi şi împreună salvăm mai multe vieţi” a spus Mihai Rebrişoreanu, Preşedintele Rotary Club Sibiu.

Despre Rotary Club Sibiu

Rotary Club Sibiu a fost înfiinţat în anul 1995 şi are în componenţă membri aleşi pe criteriul profesionalismului şi al calităţii vieţii morale. Activităţile Clubului sunt strâns legate de viaţa comunităţii, astfel încât în cei 25 ani de activitate a oferit ajutor material pentru copiii aflaţi în orfelinate, a donat aparatură medicală Spitalelor de Pediatrie, Psihiatrie şi Spitalului Clinic Judeţean Sibiu, a donat calculatoare, piese de mobilier şi materiale sportive unor grădiniţe iar din 2010 acordă anual un Premiu de Excelenţă pentru cel mai valoros elev din Sibiu în domeniul ştiinţelor exacte. Valoarea totală a acestor proiecte depăşeşte 3 milioane euro.

www.sangepentruinimi.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

OvidiuM

Acum 4 ani

Nu mai scapam fratilor de masonerie...au ajuns sa isi faca reclama prin presa pe care o controleaza. Cine citeste cu ce se lauda ei ar zice ca sunt zeii donatiilor si ai faptelor bune. In realitate este o MAFIE fara pic de suflet. Au acaparat tot ce se putea acapara in orasele tarii. Detin averi fabuloase si ne scot ochii pentru 3 mil. euro donatii... Sunt coordonati de dincolo impotriva neamului romanesc si isi fac un titlu de onoare din lupta lor impotriva a tot ce este traditional. Se mai trezeste cineva din telenovela asta, sau doarme toata lumea fascinata de minunatele binefaceri ale masoneriei?
Raspunde

Republica Teleormăneană România

Acum 4 ani

Personal nu cred că Rotary Club sunt masoni dar asta nu e așa important, gândește-te că România ca stat national a fost făcută de Cuza, care era mason! Mindfuck, nu-i așa? În rest e clar că activitatea caritabilă de a încuraja donatul de sânge este menită să corupă spiritele libere ale dacilor de către oculta mondială! E evident!
Raspunde

cosmin mihai

Acum 4 ani

ovidiuM esti un prost spalat pe creieri. esti un sclav care lucreaza pt altii fiind frustrat datorita realizarii altora , cand tu iti faci un singur concediu pe an si locuiesti toata viata intr-un ap de 2 camere, cu bunica cu pisica si cu inca 2 plozi. ia pune mana pe cartile de istorie si vezi ce au facut masonii pt tara ta !!
Raspunde

OvidiuM

Acum 4 ani

Cosmine, ma uimesti cu desteptaciunea ta. Cred ca ai facut facultatea de oameni destepti de ai ajuns asa nemaipomenit. Vad ca stii cum si unde lucrez, cum, unde si cu cine locuiesc...exceptional. Cum reusesti astea asa, fara nici o frustrare? Spune-mi te rog, la facultatea ta de oameni destepti si liberi ce carti de istorie despre masoni ati studiat?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus