Luni,
24.06.2024
Partial Noros
Acum
28°C

De 25 de ani în folosul comunității - Rotary Club Sibiu

De 25 de ani în folosul comunității - Rotary Club Sibiu

Joi, 14 mai 2020, a fost zi de mare sarbatoare pentru Rotary Club Sibiu, care a aniversat implinirea a 25 de ani de activitate, 25 de ani de cand a intrat in marea si distinsa familie Rotary si 25 de ani de cand a dat nastere faptelor bune in comunitatea sibiana.

Cu ocazia aceasta, clubul si-a deschis portile, virtual, in cadrul evenimentului „Ziua Portilor Deschise” si s-a bucurat de prezenta a peste 100 de persoane, atat pe platforma Zoom, cat si Live pe Facebook. Toti participantii au fost invitati intr-o calatorie in timp prin care au aflat inceputurile rotariene in Sibiu, fundamentele Rotary, povestea organizatiilor de tineret Interact si Rotaract, proiectele prin intermediul carora s-a lasat amprenta in societatea sibiana, relatiile cu partenerii precum si planurile de viitor.

Clubul Rotary Sibiu impreuna cu alte 140 de cluburi de pe teritoriul Romaniei si a Republicii Moldova formeaza districtul 2241 Romania si Republica Moldova.

2

Rotary Club Sibiu a avut mereu în vedere pacea și prietenia între oameni și s-a dedicat cu prioritate problemelor stringente ale comunității care vizează: sănatatea copiilor și adulților , educația acestora, cultura și sportul, atât în scopul promovării talentelor și valorilor locale și din țară, cât și ca mijloace de propagare ale unor proiecte ale clubului, care necesită angrenarea publicului larg.

„Un sfert de veac in care membrii clubului s-au dedicat cu pasiune crezului rotarian “A servi mai presus de sine”, cugetare, postulat care constituie firul calauzitor si pricipiul nostrum, acela de a asigura transpunerea pasiunilor in cauze relevante, capabile sa schimbe viata comunitatii. In acest moment festiv am ales sa fim alaturi de prietenii nostri rotarieni sau non rotarieni, si sa ne deschidem portile, virtual, conform posibilităţilor şi conditiilor momentului , catre entitatea pe care am servit-o constant cu pasiune si  loialitate in toti acesti ani - Comunitatea sibiana. Ce moment mai prielnic poate fi pentru a raspunde la intrebarile: „Ce este Rotary?”, „Cine sunt Rotarienii din Rotary Club Sibiu?”, „Care sunt activitatile Rotary Club Sibiu?”, decat acum la ceas aniversar. As dori sa multumesc tuturor celor care au participat alaturi de noi la ”Ziua Portilor Deschise Rotary Club Sibiu” carora le-am oferit satisfacţia bilanţului actiunilor frumoase şi consistente realizate in folosul comunitatii.” a declarat presedintele clubului Mihai Rebrisoreanu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus