Duminică,
16.06.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Tineri de succes în ALDE Sibiu

Tineri de succes în ALDE Sibiu

Traian Stoiță, tânărul coordonator din partea ALDE Sibiu a campaniei domnului Mircea Diaconu, a fost prezent în week-end, la Realitatea TV, în cadrul emisiunii “România 2019” moderată de Cosmin Gușă. "Cred că Mircea Diaconu e preşedintele de care România are nevoie. Un preşedinte trebuie să se ocupe în primul rând de relaţia cetăţean - stat. Sunt convins că va face asta” a explicat Stoiţă celor prezenţi şi telespectatorilor de ce îl susţine pe Diaconu la prezidenţiale. El a insistat pe rolul voluntar al tinerilor în campanie. În urma voturile exprimate telefonic de telespectatorii emisiunii Mircea Diaconu l-a depăşit la Sibiu pe Dan Barna, probabil şi datorită prestaţiei lui Traian Stoiţă din studio.

Tot în acest weekend a avut loc Academia Europeană pentru Tineri Lideri Politici, organizată de OMV Petrom, la Grand Hotel Balvanyos, în Covasna. În fața tinerilor de la toate partidele parlamentare, echipa TDLE a avut o reprezentare de excepție, reușind să câștige alegerile prezidențiale simulate, avându-l candidat pe Ștefan Tiriteu, vicepreședinte ALDE BUCURESTI. Andrei Smedoiu, ALDE Sibiu, a fost lider de campanie şi alături de Ştefan Tiriteu au câştigat alegerile.

Andrei Smedoiu

Aceşti tineri, alături de mulţi alţii din judeţul Sibiu reuşesc să demonstreze că într-adevăr, ALDE are un cuvânt de spus pe scena politică românească şi viitorul le va aparţine.

Departamentul de comunicare ALDE Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

gfdsujgfdje

Acum 4 ani

se poate face o legatura intre omv si liderul escroc alde ? intreb doar.
Raspunde

Aldea

Acum 4 ani

Ha-ha-ha!!!
Raspunde

Wadim Korneliu

Acum 4 ani

Bai Alde! Partidul european de la care v-ati luat numele v-a dat afara cu un sut sanatos in posterior! La ce pseudo-doctrina va mai bagati la lins blide, pardon, afiliati? Haa?
Raspunde

yyy

Acum 4 ani

traseismul se invata de dimineata...
Raspunde

NEMER NIC

Acum 4 ani

PSD se scrie mai nou ALDE ? Sau domnul a incurcat pe Dragnea cu Diaconu ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus