Marţi,
27.09.2022
Ceata
Acum
11°C

Cuplarea noii conducte de apă potabilă din strada Varului

Cuplarea noii conducte de apă potabilă din strada Varului

Apă Canal Sibiu SA anunță că miercuri, 30 octombrie 2019, între orele 08.00 – 18.00, vor avea loc lucrări de cuplare a noii rețele de distribuție a apei de pe strada Varului, ramura spre Calea Șurii Mici.

Pe perioada lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei potabile pentru abonații de pe străzile: Calea Surii Mici – între viaduct si str. Frigoriferului ( inclusiv blocurile noi din proximitatea intersecției Frigoriferului / Calea Surii Mici),  str. Frigoriferului – intre Calea Surii Mici si linia de cale ferata industriala.

Abonații din zona menționată sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă. În funcție de solicitări, Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția consumatorilor afectați apă de utilizare menajeră prin intermediul unei autospeciale ce va staționa în zona intersecției străzii Frigoriferului cu Calea Șurii Mici.

Lucrările sunt executate de firma Geiger Transilvania în cadrul contractului de modernizare a străzii Varului, finanțat de Primăria Municipiului Sibiu.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus