Luni,
26.09.2022
Ploi Scurte
Acum
12°C

Doliu la TNRS. Ema Vețean a încetat din viață

Doliu la TNRS. Ema Vețean a încetat din viață

Actrița Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu, Ema Vețean a trecut fulgerător în neființă luni, 28 octombrie. Ema, în vârstă de 38 de ani, a avut roluri memorabile în spectacolele naționalului.

Ema Vețean, licențiată, din 2005, a Departamentului de Artă Teatrală, specializarea Actorie, în cadrul Facultății de Litere și Arte a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, s-a alăturat actorilor Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu în spectacole precum: „Othello?!”, „Viața cu un idiot” și „Turandot”, „Platonov” și „Moroi”, „Un tramvai numit Popescu”, „Faust”, „Lulu” și „Metamorfoze”. Cu Silviu Purcărete, a mai colaborat cu ocazia lungmetrajului „Undeva la Palilula”, rol care i se alătură celui din producția „Deadweight”, în regia lui Axel Koenzen.

„Cu profundă tristețe aflu astăzi, de la celălalt capăt al pământului, că Ema Vețean, actriță a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, a plecat către Cel Senin. A făcut creații memorabile în Prințesa Turandot, în Viața cu un idiot, în Maestrul și Margareta, în Moroi și în alte roluri din teatru și film! Actriță specială, de o fragilitate și sensibilitate extreme, pleacă dintre noi, fără să-și fi dat întreaga măsură a talentului! Dumnezeu să o ierte și să o primească în Lumină, iar familiei îndoliate, prietenilor, colegilor, multă mângâiere! Să ne rugăm pentru ea”, transmite Constantin Chiriac, Director general - Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu, familiei, prietenilor și publicului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

1 comentarii

locatar din V. Aaron

Acum 2 ani

Dumnezeu s-o odihneasca! Pacat>>>
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus