Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Klaus Iohannis: ”PSD este adânc înșurubat în toate structurile statului. Resetarea statului român - deschiderea căii spre România Normală”

Klaus Iohannis: ”PSD este adânc înșurubat în toate structurile statului. Resetarea statului român - deschiderea căii spre România Normală”

Klaus Iohannis a declarat că liberalii se află în război declarat cu PSD, vorbind despre felul în care social-democrații au acaparat în ultimii ani aproape toate instituțiile statului. Declarația Președintelui României a fost făcută, sâmbătă, la adunarea Ligii aleșilor locali din PNL. „Suntem în război. Suntem în război împotriva PSD care a încercat să acapareze toate marile sisteme”, le-a spus președintele Iohannis aleșilor PNL. ”Democrația nu este bun câștigat pentru toate timpurile, democrația se câștigă foarte greu. Noi, în România, am câștigat-o prin jertfă de sânge și noi, toți cei care suntem în politică, avem datoria sfântă să o păstrăm pentru românii de astăzi, de mâine și pentru generațiile care vin după noi! Și de asta, dragii mei, suntem în război. Suntem în război împotriva PSD, care a încercat să acapareze întregul stat, toate marile sisteme. PSD nu a atacat doar statul. PSD nu a atacat doar marile sisteme publice. PSD nu a atacat doar democrația românească. PSD i-a atacat pe români și, pentru asta, cineva trebuia să ia partea românilor. Și asta, dragii mei, am făcut eu împreună cu voi!”, a spus Klaus Iohannis.

”În 30 de ani ne-am fi ridicat la același nivel, dacă n-am fi avut piedica majoră numită PSD”

Președintele a acuzat PSD că a inhibat în perioade importante de timp dezvoltarea României. ”Ne-am câștigat libertatea. Am instaurat, greu, dar am instaurat democrația în România în ultimii 30 de ani, dar parcă așa un iz de comunism tot mai simțim când vorbim de PSD. Pesediștii sunt o forță politică care, din păcate, a inhibat în perioade importante dezvoltarea României. Fără PSD, am fi fost mult mai departe. (...) Românii sunt un popor harnic. În 30 de ani ne-am fi ridicat la același nivel, dacă n-am fi avut piedica majoră numită PSD. Și să nu vă imaginați cumva că, prin câștigarea europarlamentarelor și a referendumului, PSD a fost învins. Nici vorbă! Nu faceți această greșeală! PSD este un partid imens. PSD este adânc înșurubat în toate structurile statului. Iar resetarea statului român, deschiderea căii spre România Normală, dragii mei, se poate face într-un singur fel: prin vot!”, a mai spus Klaus Iohannis.

”România Normală înseamnă să fie tratat corect de către instituțiile statului”

Președintele Klaus Iohannis le-a explicat aleșilor locali care sunt principalele puncte din programul său electoral, denumit ”Împreună pentru România normală”. ”Pentru unii, România Normală înseamnă să fie tratat corect de către instituțiile statului, să nu mai stea ore și ore la ghișee. Să fie tratat corect și, dacă se aplică legea debirocratizării, să primească, de exemplu, autorizația de construcție, investitorul care vine să creeze locuri de muncă, poate în trei săptămâni, nu în trei ani. (...) Pentru alții, România Normală înseamnă o Românie care garantează siguranța cetățeanului. Într-o Românie Normală, nimeni nu merge într-o piață publică să participe la o demonstrație pașnică și să fie bătut de jandarmi. Într-o Românie Normală, românii se întorc acasă. Într-o Românie Normală, românii se întorc, fiindcă majoritatea dintre cei plecați, în realitate, au plecat fiindcă nu și-au mai găsit locul în România inhibată de pesediști. Și atunci, într-o Românie Normală, bunicii nu mai plâng de dorul nepoților. Într-o Românie Normală, toți participă la viața socială. Toți se simt băgați în seamă”, a mai spus Klaus Iohannis.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

My opinion

Acum 2 ani

Dl. președinte parcă s-ar adresa unor zombie care n-au conexiuni între ochi și creier. N-am auzit în viața mea discursuri electorale mai tembele. Cum poate un om presupus a fi în deplinătatea facultăților intelectuale să vină să ceară voturi în felul acesta? Am văzut cerșetori mai destupați la minte.
Raspunde

dancp2

Acum 2 ani

insurubare,resetare ,ingrijorare atit stie domn profesor de fizica? cu surubul e mai greu nu alucrat la IPAS guten tag!
Raspunde

IOO

Acum 2 ani

Da, trebuie resetat totul! Toti pesedistii for fi inlocuiti rapid cu falnici membri PNL!!
Raspunde

Ionut1595

Acum 2 ani

PSD este insurubat in mintea multora obisnuiti cu smecherii, cu aranjamente si cu “las’ ca merge si asa”. Din pacate prin vot vom scoate PSD doar din politica, nu si din apucaturi. Asta o sa mai dureze!
Raspunde

Voltaire

Acum 2 ani

Șoc și groază! Nu așa se auzea când se afișa cu dragoste alături de Adrian Năstase pe bulevard. Sau când se cocea USL-ul si domul Goe era expus ca moaștele alături de Ponta și Crin.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus