Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Patru zile de distracție la inaugurarea Promenada Sibiu. Află programul

Patru zile de distracție la inaugurarea Promenada Sibiu. Află programul

Vizitatorii noului mall al Sibiului vor avea parte de numeroase surprize și evenimente inedite, în primele patru zile de la deschidere. Pe lângă un spectacol de lasere, peretele cameleonic și diverse personaje dintre cele mai distractive, cei prezenți vor putea profita din plin, încă din prima zi, de cinematograful care le va pune la dispoziție nu mai puțin de nouă săli de proiecție, ultraperformante.

Inaugurarea Promenada Sibiu aduce nu doar cel mai modern centru comercial din regiune, cu branduri internaționale în premieră, dar și zile pline de distracție și surprize pentru toată lumea. Astfel în perioada 14 - 17 noiembrie, în intervalul orar 10 – 22, vizitatorii care vor trece pragul centrului comercial se vor bucura de numeroase oferte speciale și promoții pregătite de magazine, precum și de o serie de evenimente speciale.

Spectacolul de lasere va începe la ora 19 și va anunța marea inaugurare. Un adevărat spectacol de lumini, culori și personaje nemaivăzute vor învălui culoarele Promenada Sibiu încă din ziua deschiderii. Cu un costum construit parcă din mii de oglinzi, Omul Invizibil îi va încânta pe vizitatori cu diferite coregrafii spectaculoase, dar îi va și învăța cum să danseze alături de el. Alături îi vor fi și Silver Gheisha și Omul-Disco, două personaje ale căror costumații nu pot trece neobservate și, mai ales, nefotografiate.

Vizitatorii vor fi provocați să zâmbească de către bufonii regali, cu trucurile lor prin care reușesc ca, din lucruri mici, neimportante, să improvizeze momente uimitoare.

Cele mai cool selfie-uri își vor găsi locul în cabina foto cu pictură de lumini, în zilele de 14 și 15 noiembrie, în timp ce colivia gigant va găzdui spectacole de acrobație, adevărate demonstrații de echilibru și siguranță, în zilele de 16 și 17 noiembrie. Peretele cameleonic îi va provoca pe vizitatori să-și testeze atenția și să descopere personaje bine camuflate, iar trupele de LED Robots și toboșari vor mărșălui pe holurile Promenada, pentru a completa atmosfera aniversară cu muzica si mișcările lor.

Nici cei mai mici vizitatori nu sunt uitați, primele două zile de Promenada Sibiu înseamnă și sesiuni creative de pictură pe față și baloane modelate în cele mai haioase forme, la cererea micuților specialiști. Totul se petrece în intervalul orar 16 – 19.

Încă din prima zi, cinefilii vor avea acces la primul cinematograf multiplex, cu 9 săli de proiecție, 1.400 de locuri, sunet și imagine de cea mai înaltă calitate, cele mai noi filme și posibilitatea de a găzdui evenimente diverse.

Biletele vor putea fi achiziționate împreună cu popcornul și răcoritoarele de la casele de bilete din incinta cinematografului, de la ATM-urile instalate la intrare în cinema sau de pe website-ul operatorului, dar și din aplicațiile dedicate, ce vor putea fi downloadate gratuit.

Mai multe detalii despre cele 4 zile aniversare pot fi aflate de pe site-ul Promenada Sibiu, precum și de pe pagina de Facebook.

Promenada Sibiu va fi deschis zilnic, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

PROGRAM:

14 – 15 noiembrie:

  • Pictură pe față și baloane modelate pentru cei mici: intervalul orar 16:00 – 19:00
  • Peretele cameleonic: intervalul orar 17:00 – 22:00
  • Roboți și toboșari LED: după ora 18:00
  • Omul Disco și Silver Gheisha: după ora 18:30
  • Omul Invizibil: 14 – 15 noiembrie, după ora 17:00
  • Cabina foto cu pictură de lumini: 14 – 15 noiembrie, intervalul 16:00 – 20:00 (pozele vor putea fi primite pe email sau printate pe loc)
  • Show cu laser pe exteriorul Promenada: 14 -15 noiembrie, în intervalul orar 19:00 – 22:00

16 – 17 noiembrie:

  • Bufonii regali: intervalul orar 17:00 – 19:00
  • Spectacol „The Book of Wonders”: intervalul orar 18:00 – 20:00
  • Trupa „Light Walkers”: intervalul orar 19:00 – 20:00
  • Acrobație în colivie: intervalul orar 20:00 – 21:00

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

gospodina

Acum 4 ani

vaaaai ce impresionant. Imi dau lacrimile. Dar distractia care este ? Aia cu aglomeratia de pe strazile adiacente ?
Raspunde

Gigi

Acum 4 ani

Daca nu o luati la distractie si pe d-na Primar.... n-are nici un efect. Sa vada si ea cu ochii ei ce frumos se va circula prin sat....
Raspunde

Dragos

Acum 4 ani

Circ si paine !
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

cititor

Acum 4 ani

Bai, voi aveti o problema cu aglomeratia. Mergeti in desert daca vreti pustiu !
Raspunde

Pepe

Acum 4 ani

Circ sa fie, cel oferit de primarie nu e suficient!
Raspunde

B.Utoru

Acum 4 ani

Am lucrat la Mecanica... Nu poate fi distracție acum (pentru adevărații sibieni).
Raspunde

gogu

Acum 4 ani

B.Utorule, Mall Coresi din Brasov e construit pe locul unde s-a aflat uzina Tractorul. Asta a hotarat UE pt. noi!
Raspunde

///

Acum 4 ani

Mi-ar fi placut sa aflu ce filme vor rula la cinema/
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus