Joi,
06.10.2022
Ploi Scurte
Acum
10°C

TripAdvisor a pus Sibiul pe locul doi în topul principalelor destinații din Europa de Est

TripAdvisor a pus Sibiul pe locul doi în topul principalelor destinații din Europa de Est

Website-ul specializat în călătorii, TripAdvisor, a publicat topul celor șapte destinații din Europa de Est Bogate în Cultură. Topul a fost realizat cu ajutorul comunității TripAdvisor și a fost organizat după experiența turiștilor din destinațiile pe care le-au vizitat. Conform topului Sibiul se află pe locul doi, după Budapesta.

TripAdvisor a făcut acest demers din dorința de a oferi alternative de călătorie, astfel au alcătuit topul celor șapte destinații din Europa de Est, care au farmecul Marii Britanii, Italiei sau Franței. Orașele care compun topul sunt bogate în cultură și au stil arhitectural aparte.

Între cele șapte destinații, pe locul doi se află Sibiul, după Budapesta, capitala Ungariei.

„Centrul istoric din Sibiu este în mare parte încă înconjurat de cetatea medievală din secolul al XII-lea. Începeți vizita din Piața Mare, casa Palatului Brukenthal, în interiorul căruia se află Muzeului Național Brukenthal. Coboară pe la Pasajul Scărilor în orașul vechi din Sibiu și ai grijă să ai un comportament adecvat când treci pe Podul Minciunilor. O călătorie în Munții Făgăraș te va conduce pe lângă cele mai uluitoare lacuri glaciare”, scrie TripAdvisor despre Sibiu.
Orașele care se situează în urma Sibiului sunt Sofia din Bulgaria, Bratislava din Slovacia, Olomouc din Cehia, Skopje din Macedonia și Sarajevo din Bosnia – Herțegovina.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus