Joi,
13.06.2024
Parțial Noros
Acum
25°C

Cumperi o cană personalizată și ajuți la renovarea secției de Cardiologie a spitalului

Cumperi o cană personalizată și ajuți la renovarea secției de Cardiologie a spitalului

Rotaract Club Sibiu, alături de cluburile Rotary Club Sibiu şi Interact Sibiu, cu sprijinul Târgului de Crăciun Sibiu, invită sibienii la prima ediție a proiectului O cană de fericire. Proiectul constă în achiziționarea unor căni personalizate, în schimbul unor donații cu care Rotaract Club Sibiu și-a propus renovarea secției de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

"Cu toții așteptăm sărbătorile de iarnă, prima ninsoare și prima bătaie cu bulgări. Rotaract Club Sibiu însă mai are un motiv la fel de bun și de frumos. O cană de fericire un proiect cu scop caritabil în domeniul sănătății," se arată într-un comunicat de presă. În fiecare zi, începând cu 25 noiembrie și până în 1 decembrie, sunteți aşteptaţi în Piața Mare, unde veți putea savura vin fiert, ceai sau ciocolată caldă.  Cănile de ceramică cu ceai sau vin se pot achiziționa de la căsuța Rotaract în intervalul orar 16 – 23. "Toți cei care vor să sprijine acest proiect, sunt așteptați la Târgul de Crăciun, la Căsuța Rotaract, unde pot face donații în acest sens! Împreună, cu bunătate, putem face lucruri frumoase", transmit reprezentanții Rotaract Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

ToTo

Acum 4 ani

ce păcat va FCH joacă cu Astra doar in februarie, daca era in perioada târgului de Crăciun, trioul de aur : Tamas , Alibec si Budescu, erau in stare sa renoveze tot spitalul ... :-)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus