Joi,
06.10.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Foto. Sibienii au încălțat 152 de copiii nevoiași. Campania continuă până în 25 decembrie

Foto. Sibienii au încălțat 152 de copiii nevoiași. Campania continuă până în 25 decembrie

Asociația „Mâini Unite” s-a alăturat unei campanii naționale ai cărei organizatori își propun să aducă bucurie în viețile unui număr cât mai mare de copii proveniți din familii cu situații materiale precare sau care se află în plasament. Cadoul practic din parte oamenilor este o pereche de ghetuțe. Până în acest moment s-au colectat 152 de perechi de încălțări, iar perioada de desfășurare se prelungește până pe 25 decembrie.

„Încalță un copil, de toamnă!” este o companie care a reușit să aducă comunitatea împreună, oamenii au donat un număr impresionat de ghetuțe, anume 152 de perechi. „Un domn și-a îndemnat cunoscuții ca de ziua sa să doneze bani cu care să achiziționeze încălțăminte pentru campania noastră,  iar o altă doamnă minunată a reușit cu ajutorul prietenilor să ne doneze 41 de perechi de ghetuțe noi”, povestește Ana-Maria Micu, coordonator al Asociației „Mâinile Unite”.

campanie încalță un copil mînile unite (5)

Datorită cereri mari de donații din partea mai multor persoane și a firmelor, asociația a fost nevoită să prelungească perioada de donații până în 25 decembrie. O parte din ghetuțe au fost donate la Direcția de Asistență din Sibiu și au ajuns la copii.

„Mulțumim tuturor oamenilor minunați care au răspuns pozitiv apelului nostru din campania «Încalță un copil, de toamnă!». Am avut parte de foarte multe surprize plăcute și am cunoscut și de această dată  zeci de oameni minunați. Ne-au fost alături cu donații persoane din  Alba-Iulia, Târgu-Mureș și chiar din Germania. Suntem recunoscători tuturor celor care au dus vestea campaniei mai departe și au organizat colecte de încălțăminte la serviciu și prin cercurile de prieteni”, spune Ana-Maria Micu.
Gestul social al celor de la Mâini Unite se încadrează în campania națională „Încalță un copil, de toamnă!”, demarată de Mirela Retegan, o mamă care și-a dorit ca micuții României, care nu au aceleași posibilități materiale ca fetița ei, să poată ieși din casă cu încălțări frumoase.

campanie încalță un copil mînile unite (9)

Mecanismul de donare este unul foarte simplu și accesibil tuturor celor care își doresc să facă o faptă bună.

„Noi strângem toate pachetele primite și le distribuim unor asociații care au grijă de acești copii. Rugămintea mea este să cumpărați o pereche de ghetuțe, de cizme de cauciuc, de cizme îmblănite, orice model vreți voi, indiferent de costul lor, cât vă lasă sufletul și buzunarul. Vă așteptăm cu ele la evenimentele noastre, din orașele în care mergem în turneu sau le puteți trimite prin curier, la adresa pe care o găsiți mai jos”, explică Mirela Retegan.
Campania se va încheia pe 25 decembrie, iar la Sibiu donațiile se pot face la una din adresele:
  • Asociația „Mâinile Unite” de pe Strada Timotei Popovici 5, de luni până vineri între orele 9 -13
  • Magazin Melor de pe Strada Ioan Rațiu 11 etaj 1, de luni până vineri între 10-18
  • Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Sibiu, la Primăria Veche de pe Bulevardul Victoriei 1-3 la camera S22, de luni până joi 8-16 și vineri 8-13.
campanie încalță un copil mînile unite (13)

campanie încalță un copil mînile unite (10) campanie încalță un copil mînile unite (8) campanie încalță un copil mînile unite (7) campanie încalță un copil mînile unite (3) campanie încalță un copil mînile unite (4) campanie încalță un copil mînile unite (2) campanie încalță un copil mînile unite (1)

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus