Luni,
15.08.2022
Cer Senin
Acum
22°C

VIDEO-Lucările la gazon se apropie de final. Mureșan: Cu CFR Cluj jucăm la Sibiu

VIDEO-Lucările la gazon se apropie de final. Mureșan: Cu CFR Cluj jucăm la Sibiu

Preşedintele AFC Hermannstadt, Iuliu Mureşan, a declarat, joi, că echipa antrenată de Eugen Neagoe va evolua pe teren propriu la Sibiu, începând de la meciul cu CFR Cluj, din etapa a XVIII-a Ligii I, în jurul datei de 30 noiembrie.

"S-au aprins toţi cei patru stâlpi de nocturnă, chiar acum s-a ajuns la jumătatea terenului cu rulourile de iarbă şi până sâmbătă se termină, iar săptămâna viitoare facem omologarea şi vom juca primul meci acasă cu CFR. Cu aportul publicului sunt sigur că vom obţine rezultate mai bune. Capacitatea stadionului este acum de 4.600 de locuri, dar când va fi terminat va avea vreo 12.500, 13.000 de locuri. La Sibiu va fi cel mai bun gazon. A fost adus un gazon cu o consistenţă foarte bună şi cu un mix de cinci feluri de iarbă, foarte rezistente şi bune. A fost recoltat la 4 cm şi datorită greutăţii pe metru pătrat, că e aşa de greu, se poate juca teoretic de a doua zi după ce l-ai pus. Fiind aşa de greu, nu se mişcă dacă pui frână, dacă porneşti de pe loc nu se rupe şi cu hârleţul e greu să tai din el. Este exclusiv natural. A fost adus din Slovacia, e un gazon foarte robust, a costat vreo 270.000 de euro numai gazonul, partea de deasupra, rulourile, nu toată lucrarea. Este o infrastructură de 45 de centimetri sub rulou, care începe cu drenajul, cu instalaţia de udare, instalaţia de încălzire. Gazonul are garanţie cinci ani", a declarat Mureşan, la Digi Sport.

El a precizat că nu au plecat din acţionariatul clubului persoane importante: "Sunt persoane care datorită schimbărilor care s-au făcut vor să plece, care sunt membrii cotizanţi cu sume mici. Cei care dau bani, sute de mii de euro, aceia nu pleacă, au plecat ăia care dau zeci de mii de lei maxim pe an."

În acest sezon, AFC Hermannstadt a evoluat pe stadionul Trans-Sil din Târgu Mureş.

Sezonul trecut, Hermannstadt a jucat acasă la Târgu Mureş, la Cluj şi la Piteşti şi doar ultimele etape le-a disputat pe Stadionul Municipal din Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus