Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
14°C

Primul Magazin de Fapte Bune din Sibiu se deschide în centrul orașului

Primul Magazin de Fapte Bune din Sibiu se deschide în centrul orașului

Asociația Animal Life Sibiu deschide zilele acestea oficial primul Charity Shop (n.r. Magazin de fapte bune), chiar în centrul orașului. Astfel, toți cei care doresc să facă un dublu cadou – o amintire pentru o persoană dragă și o donație către una din asociațiile care vor vinde produse aici – vor putea face acest lucru.

Patru ONG-uri din Sibiu vor scoate la vânzare mai multe produse, fie obiecte cumpărate și brand-uite, fie venite din donații sau făcute hand-made de prietenii asociațiilor. Banii strânși din vânzări vor fi apoi folosiți pentru proiectele celor patru organizații nonguvernamentale, respectiv Animal Life, Asociația Sus Inima, Diakoniewerk România și Crucea Rosie Filiala Sibiu.

„Spațiul e în zona centrală. Ideea a fost să fim mai multe organizații pentru că singuri nu ne-am permite să avem genul acesta de magazin. Fiecare o să aibă produse cumpărate și brand-uite, obiecte primite de la prietenii noștri care realizează lucruri hand made sau chiar lucruri făcute de cei din asociație, iar banii vor merge către proiectele fiecărei organizații. Practic, dacă vrei să faci un cadou cuiva drag și să faci în același timp un cadou și beneficiarilor Animal Life, poți face acest lucru cumpărând ceva de la Charity Shop”, spune Andreea Roseti, președintele Animal Life Sibiu.

Ideea din spatele magazinului e una foarte simplă, orice cumpărătură înseamnă un sprijin pentru cineva, fie că e vorba de persoane cu dizabilități/suferind de cancer sau de un cățel lovit de mașină sau de o pisicuță bolnavă. Orice venit al magazinului se transformă într-un sprijin pentru un alt suflet.

Vizitatorii vor putea face fapte bune alături de cele patru asociații zilnic, între orele 11 și 20, iar în magazin se vor putea găsi de toate: decorațiuni făcute de beneficiarii de la Crucea Roșie și Diakoniewerk, haine, umbrele, genți, lese, jucării sau pătuțuri pentru câini.

„Cel mai important este că fiecare cumpărătură înseamnă o faptă bună. Iar la finalul zilei, cu faptele bune rămânem”, spun cei de la Animal Life.
Magazinul de Fapte Bune se deschide joi, 14 noiembrie, la ora 17, pe strada Avram Iancu, nr. 12, peste drum de Scottish Pub.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

wut

Acum 4 ani

"Multumesc" voluntarilor animal life carora le scriu de peste o saptamana pe whats-app sa-mi publice un anunt cu un motanel gasit si care inca nu mi-au dat niciun raspuns :)
Raspunde

alt

Acum 4 ani

@wut poate ca nu au whatsapp :) Eu stiu ca nu au un nr de telefon de contact al asociatiei deci cine stie cui scrieti mesaje de fapt. Contactatii pe email sau facebook
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus