Luni,
20.05.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Topul firmelor private din România: companiile din Sibiu care au fost premiate

Topul firmelor private din România: companiile din Sibiu care au fost premiate

Patru companii din județul Sibiu au fost premiate de către Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii (CNIPMM) pentru performanțele obținute pe parcursul anului trecut. Gala a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în prezența președintelui Klaus Iohannis și a noului prim-ministru, Ludovic Orban.

„Topul Naţional al Firmelor Private din România” a ajuns la acea de-a 27-a ediție, au anunțat organizatorii, fiind recunoscut ca cel mai mare eveniment de recunoaștere a meritelor antreprenorilor prin promovarea celor mai performante întreprinderi din România.

La eveniment au participat peste 400 de persoane, fiind premiate aproximativ 150 de companii situate pe primele locuri în clasamentul general la nivel naţional, clasamentul naţional pe domenii de activitate-cod CAEN și clasamentul județean.

Astfel, firmele din județul Sibiu care au fost premiate la Topul Firmelor Private din Romania sunt Ring Hermannstadt SRL, Dabo International SRL, Femme Design SRL și GLS General Logistics Systems Romania SRL.
Ring Hermannstadt SRL este administrată de trei cetățeni germani, iar obiectul de activitate al companiei este fabricarea utilajelor pentru industria textilă, a îmbrăcămintei și a pielăriei. Conform rapoartelor financiare de la Registrul Comerțului, compania are șapte angajați și o cifră de afaceri de aproape 8 ori mai mare decât acum 3 ani, depășind 8 milioane de lei în anul 2018.

Firma Dabo International SRL este administrată de antreprenorul Dan Paștiu, care a reușit să creeze franciza sibiană de succes Dabo Doner.  Compania a fost creată în anul 2012, iar în prezent are un număr mediu de 32 de angajați. În anul 2018 cifra de afaceri a fost de 15,4 milioane de lei, dublu față de anul precedent și de aproape cinci ori mai mare decât în 2016.

Femme Design SRL este o companie ce are ca principal domeniu de activitate fabricarea articolelor de voiaj și marochinărie și a articolelor de harnasament, fiind administrată de Daniela Benga. Și în acest caz e vorba de o cifră de afaceri în creștere obținută de firma sibiană: 5,8 milioane lei în 2018 față de 1,7 milioane lei în 2017. Compania are cinci angajați.

Ce-a dea patra companie din județul Sibiu premiată este GLS General Logistics Systems Romania SRL, cu sediul în Șelimbăr, administrată de un cetățean ungur. GLS este unul din furnizorii de top de servicii de coletărie pe segmentul B2B în Romania, care face livrări de colete în România şi în aproape toate ţările din Europa între 24 şi 96 de ore. Conform rapoartelor financiare, compania a avut în 2018 un număr de 151 de angajați și o cifră de afaceri de 167,1 milioane lei, cu 55 de milioane de lei mai mult decât în 2017.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus