Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Noul mall nu are autorizație de securitate la incendiu. ”Termenele depind de autoritățile locale”

Noul mall nu are autorizație de securitate la incendiu. ”Termenele depind de autoritățile locale”

Promenada Mall și-a deschis porțile astăzi, oficial, pentru vizitatori, respectând astfel termenul promis pentru inaugurare. Cu toate acestea, conducerea spune că mall-ul nu beneficiază de autorizație de securitate la incendiu (PSI).

Întrebat, în conferință de presă, dacă Promenada Mall deține autorizație PSI, Dorinel Udma, Asset Manager NEPI Rockcastle a mărturisit că din acest punct de vedere încă mai sunt detalii puse la punct. Așadar, mall-ul nu deține încă avizul de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu.

„Siguranța clienților este cel mai important lucru pentru noi în acest moment. În acest punct avem depuse toate documentele necesare pentru toate autorizațiile și pentru o experiență de cumpărături într-un mediu sigur. Termenele depind de autoritățile locale, dar având în vedere modul în care ne-am făcut treaba și colegii au dus la capăt proiectul, vor fi destul de scurte. Nu avem autorizație PSI”, a spus Dorinel Udma.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență confirmă lipsa autorizației de securitate la incendiu și spun că documentația completă a fost depusă de oficialii mall-ului de-abia ieri.

„A fost emis avizul de securitate la incendiu cu numărul 460 din 23.08.2019. Prin adresa cu numărul 207724 din 13.11.2019 , operatorului economic i-a fost comunicat faptul că în urma verificărilor efectuate în teren s-a constatat că nu au fost realizate măsurile de apărare împotriva incendiilor stabilite prin avizul de securitate la incendiu , motiv pentru care recepția  nu a fost admisă. Ulterior, în aceeași zi, reprezentanții operatorului economic au depus documentele specifice obținerii autorizației de securitate la incendiu”, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Lucian G.

Acum 2 ani

Pai cum a primit Autorizatie de Functionare de la Primarie fara Autorizatia PSI? Iar e o manarie a FDGR-ului?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus