Joi,
24.09.2020
Partial Noros
Acum
22°C

Cum alegem medicul și clinica stomatologică pentru zâmbetul nostru

15 Noiembrie 2019 10:26

Cum alegem medicul și clinica stomatologică pentru zâmbetul nostru

7 calități pe care pacienții le caută la clinica stomatologică

Prima vizita la medicul dentist, parte din experienta pacientului la DENT ESTET

Performanță medicală la cel mai înalt nivel – de la zâmbetul proiectat pe computer, la zâmbetul afișat pe chip

Protocol medical integrat pentru binele pacientului pe termen lung

Certificatul de Asumare a Calității – Responsabilitatea DENT ESTET pentru fiecare zâmbet

1 AN de când Sibiul zâmbește alături de DENT ESTET

Cu toate că avem grijă de sănătatea zâmbetului nostru, intervin factori externi care ne schimbă structura și estetica dinților și care ne determină să optăm pentru o reabilitare orală cu ajutorul unui tratament stomatologic de implantologie sau estetică dentară. În plus, este foarte important să învățăm să fim mereu preocupați de propria sănătate, iar prevenția este soluția de a ne menține dinții sănătoși și starea optimă de sănătate generală.

Primul motiv care îi aduce pe pacienți la medicul stomatolog este, încă, durerea. Ceea ce trebuie să știm este faptul că atunci când ne doare înseamnă că deja există o problemă care trebuie tratată. Iar în aceste condiții, presat de timp și de durere, procesul de a căuta un medic dentist aduce stres și agitație pacientului. Așadar, cum alegem medicul dentist și clinica potrivită pentru noi?

7 calități pe care pacienții le caută la o clinică stomatologică:

  1. să aibă medici bine pregătiți, cu experiență vastă în domeniu care să le ofere încredere în actul medical și în rezultat
  2. să fie dotată cu tehnologii de ultimă generație care garantează un tratament sigur, cu un grad de risc aproape de 0
  3. să simtă că timpul petrecut în cabinet este eficientizat
  4. să beneficieze de un tratament integrat, în care toate investigațiile radiologice și toate procedurile sunt realizate în aceeași clinică
  5. să fie primit de o echipă cu atitudine pozitivă, primitoare și care să le răspundă la întrebări
  6. să fie localizată într-o zonă accesibilă, de multe ori în apropierea casei, a serviciului sau într-o zonă centrală a orașului
  7. să beneficieze de soluții financiare și de transparență, mai ales dacă vorbim despre pacienții cu tratamente complexe și cu o durată extinsă

Prima vizita la medicul dentist, parte din experienta pacientului

Tot traseul pacientului începe prin cunoașterea persoanei dedicate, Patient Care Coordinator, care ii oferă suport până la finalizarea tratamentului și chiar, în cele mai multe cazuri, și după finalizarea acestuia, urmărind cu rigurozitate ca pacientul să urmeze protocolul de prevenție, care asigură sănătatea pacientului pe termen lung.

Ulterior, pacientul merge în cabinet, unde cunoaște medicul coordonator și, sub îndrumarea acestuia va realiza investigațiile clinice digitale (fotografii de investigație și diagnostic, radiografie digitală sau tomografie computerizată în 3D) și examenul clinic oral. În baza acestora, medicul coordonator, împreună cu o comisie medicală formată din specialiști certificați internaționali, realizează planul de tratament complet și îl prezintă pacientului la următoarea vizită.

La DENT ESTET încurajăm pacienții să adreseze medicului oricâte întrebări îi pot clarifica nelămuririle cu privire la tratamentul pe care urmează să îl realizeze. Credem foarte mult în comunicarea deschisă dintre medic și pacient și acest lucru, de multe ori, se transcrie într-o relație bazată pe încredere și un tratament eficientizat în funcție de urgențele și nevoile pacientului.

Experiența într-o clinică stomatologică nu depinde doar de calitatea actului medical. Este important ca pacientul să știe că, ori de câte ori are neclarități sau întrebări legate de aspectele financiare, sau de programările viitoare, poate apela cu încredere la persoana care cunoaște cel mai bine aceste aspecte și această persoană este Patient Care Coordinatorul.

Performanță medicală la cel mai înalt nivel – de la zâmbetul proiectat pe computer, la zâmbetul afișat pe chip

Experiența medicului dentist joacă un rol deosebit de important în reușita unui tratament dentar, indiferent că vorbim despre un implant dentar, o reabilitare dentară estetică prin fațete sau coroane, sau chiar un tratament de canal. Întotdeauna, experiența stomatologului va face diferența atunci când vorbim despre estetică, funcționalitate și chiar între salvarea sau pierderea dintelui.

Protocol medical integrat pentru binele pacientului pe termen lung

DENT ESTET este cel mai mare grup de clinici stomatologice din țară, cu 10 centre de excelență deschise în București, Sibiu și Timișoara. De aceea, pentru a fluizida activitatea și a oferi aceleași standarde de calitate în toate orașele în care ne aflăm, am creat protocoale de lucru pentru echipele medicale și non-medicale și comisii de doctori specializați, care asigură acuratețea tratamentului, indiferent de complexitatea acestuia. Astfel, un pacient care merge la clinica dentară DENT ESTET din Sibiu, poate merge cu aceeași încredere la orice clinică din București, de exemplu, deoarece va beneficia de aceeași calitate a actului medical. Având protocoale bine puse la punct, medicul poate obține în timp real de la medicul coordonator al pacientului, informații relevante despre tratamentul acestuia.

Certificatul de Asumare a Calității - Responsabilitate pentru fiecare zâmbet

La finalizarea planului de tratament, pacientul primește un Certificat de Asumare a Calității, un document unic ce validează calitatea tratamentului cu implant dentar și asigură pacientului un plan de mentenanță, care îi garantează menținerea unei stări de sănătate dentară optima pe termen lung. În planul de mentenanță sunt incluse controalele periodice și manoperele de prevenție (profilaxiile dentare periodice la 3 sau 6 luni, dar și alte beneficii).

1 AN de când Sibiul zâmbește alături de DENT ESTET

Zilele acestea marcăm 1 an de când comunitatea din Sibiu ne-a primit în mijlocul ei cu multă căldură și cu multe zâmbete. Pentru că noi creștem zi de zi prin încrederea pe care o primim de la pacienți ne dorim să oferim la rândul nostru oamenilor din Sibiu multe motive să zâmbească. De aceea, începând cu 14 noiembrie oferim comunității locale numai motive de bucurie. Urmăriți-ne pe Facebook DENT ESTET Sibiu pentru cadourile zilnice pe care vi le oferim în perioada 14 – 20 noiembrie 2019.

Comentarii

1 comentarii

pacient

Acum 10 luni

Dar niste tarife?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus