Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
12°C

Un start-up dedicat îngrijirii vârstnicilor la domiciliu, cu sediu și în Sibiu, primește finanțare de 6,6 mil. de euro

Un start-up dedicat îngrijirii vârstnicilor la domiciliu, cu sediu și în Sibiu, primește finanțare de 6,6 mil. de euro

Platforma se numește marta iar printre investitori se numără și GMPVC, Ithaca, SumUp Impact Fund, Verve Ventures, precum și importanți antreprenori și investitori europeni, ca de exemplu Christian Vollmann, Johannes Schaback, Laura Esnola, Dr. Steffen Zoller și Julian Stiefel.

Capitalul obținut în această rundă de finanțare va fi folosit pentru a mări echipa de bază din Sibiu, Berlin, Gdansk și Vilnius, dar și pentru a dezvolta și optimiza procedurile și procesele specifice de afaceri.

„Există sute de exemple de situații dificile care se pot ivi în procesul de îngrijire a vârstnicilor la domiciliu. Auzim despre îngrijitori care sunt surprinși când își primesc plata la sfârșitul contractului. În plus, fiecare dintre noi cunoaște situații concrete de la rude sau de la prieteni despre cât de greu este să găsești un mijloc de îngrijire a bunicilor”, spune Maria-Magdalena Jura, marta Country Head pentru România.

La 18 luni de la lansare, marta are o echipă de circa 40 de angajați în 4 țări (Germania, România, Polonia și Lituania) și a deservit aproximativ 1.000 de clienți.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 4563

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Offred

Acum 1 lună

Handmaid's tale?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus