Joi,
29.09.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Premieră în Piața Mare: Roată panoramică la Târgul de Crăciun

Premieră în Piața Mare: Roată panoramică la Târgul de Crăciun

Inaugurarea Târgului de Crăciun din această seara vine cu o premieră pentru Sibiu: O roată panoramică înaltă de 22 de metri va oferi o priveliște superbă asupra Pieței Mari și orașului.

Investiția se ridică la aproape jumătate de milion de euro și a fost gândită de organizatorii târgului special pentru a integra în peisajul Sibiului.

”Partea de divertisment la Târgul de Crăciun este un capitol foarte important și întotdeauna ne dorim să aducem câte ceva nou. De-a lungul timpului am avut de toate, de la carusele la piste de mașinuțe și alte echipamente. O roată panoramică este pentru noi cea mai mare realizare pe care puteam s-o avem. Este ceva foarte potrivit pentru Piața Mare, nu face zgomot, te poți plimba încet, este pentru toate categoriile de vârstă, plus că posibilitatea de a vedea Piața Mare de la înălțimea aceasta este ceva deosebit. Și va fi disponibil pentru oricine dorește vreme de aproape 50 de zile”, a declarat Andrei Drăgan, organizatorul Târgului de Crăciun din Piața Mare.
Roata a fost deja amplasată în Piața Mare și va intra în funcțiune începând cu această seară. Tarifele încă nu au fost făcute publice.

Deschiderea Târgului de Crăciun din Sibiu este programată pentru diseară, ora 19:00, odată cu pornirea iluminatului festiv.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus