Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Biciclist lovit de mașină pe Calea Dumbrăvii. A ajuns la spital

Biciclist lovit de mașină pe Calea Dumbrăvii. A ajuns la spital

Un tânăr biciclist a ajuns la spital luni dimineața după ce a fost lovit de o mașină pe Calea Dumbrăvii, aproape de intersecția cu M. Viteazu.

Conform polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, o conducătoare auto, în vârstă de 46 de ani, din Sibiu, care circula spre Bulevardul Mihai Viteazu, virează la stânga fără să acorde prioritate și acroșează un biciclist care circula regulamentar din sens opus. Biciclistul are în jur de 25 de ani.

Acesta a fost rănit, dar este conștient și transportat la spital. Un echipaj SMURD a ajuns de urgență la locul accidentului. ”S-au acordat îngrijiri medicale biciclistului, un bărbat de circa 25 ani, care a fost transportat la UPU Sibiu, conștient, cu traumatism toracic”, au transmis și reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Traficul în zonă se desfășoară fără mari probleme.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

iuliu

Acum 4 ani

o shiţă/poză face cât un articol de 1000 de cuvinte (149 în cazul de faţă), dar mai greu de desenat decât de scris, nu?
Raspunde

filip

Acum 4 ani

Strasnica conducatoare auto! E drept ca si asa-numitele piste pentru biciclete parca sunt gandite sa te expuna si nu sa te protejeze.
Raspunde

2cents

Acum 4 ani

Dungile de vopsea de pe carosabil nu ar trebui numite "piste de bicicleta". Numai la noi vezi asa ceva. Oamenii civilizati au pistele facute separat de trafic sau pe trotuar. Tipic romanesc, o spoiala si gata, ne e de ajuns, ne credem in randul tarilor serioase...
Raspunde

Mulin B

Acum 4 ani

Normal ca l-a lovit. Soferul a intors pe linie dubla continua in fata treceri de pietoni fara nici macar sa se asigure.
Raspunde

Klaus

Acum 4 ani

It'll take a death of a cyclist before anyone takes note of how dangerous it is to cycle in Sibiu. I don't just blame the car drivers who need to be more at tentative to their sourounding (as well as making sure they are wearing seat belts, not talking on their mobile phones, indicating more, parking correctly and legally and not just where it suits them, closest to the atm), but the city hall for allowing the cars and bikes to be sharing the same roads. It's not fair on either and not necessary. Mihai viteazu has enough space for a motorway down the middle so why are the bike lanes next to the cars in their blind spots....? Hopefully the cyclist gets better soon and the driver learns from their mistake.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus