Miercuri,
08.02.2023
Innorat
Acum
-7°C

Eveniment caritabil pentru Larisa Gal organizat de opt asociații din Sibiu

Eveniment caritabil pentru Larisa Gal organizat de opt asociații din Sibiu

Larisa Gal, în vârstă de 13 ani, a fost pasager într-o mașină implicată într-un grav accident de mașină. În urma unei lovituri grave la cap, Larisa a primit un diagnostic dur - tetrapareză spastică. Mai multe asociații din Sibiu și-au unit forțele pentru a organiza un eveniment care are drept scop strângerea fondurilor necesare pentru a îi reda „aripile” unui copil cu o minte extraordinară.

Larisa Gal a terminat clasa a VI-a cu zece pe linie și este în clasa a VII-a la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Tratamentul de care are nevoie acest copil costă 900 de lei pe zi, iar pe lângă efortul financiar, familia îi este alături în fiecare moment. „Până acum tratamentul a dat roade, Larisa este mult mai bine. Este extraordinar cum încet, încet își revine. Suntem mândri de ea”, spune Ana, nașa fetiței.

Asociația Domy Music Star, Asociația Mâini Unite, Palatul Copiilor Sibiu împreună cu Biblioteca ASTRA și Consiliul Județean Sibiu, în parteneriat cu Karina Dance, Studio Rodica Popa Comăniciu și  Asociația pentru Comunitate vor organiza marți, 10 decembrie, de la ora 18:30 un eveniment caritabil pentru Larisa.

Evenimentul „Aripile speranței” se va desfășura la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu în corpul A. Spectacolul va fi oferit de Maria Cojocaru, Rodica Popa Comăniciu, împreună cu elevii ei, Dominique Simionescu, Cătălina Dumitrean, Oliver Frankel, Karina Dance , Trupa RDH și elevii de la Palatul Copiilor Sibiu. Va fi prezentat de  Diana Vecsei și Olivia Pădurean.

Prețul unui bilet la acest spectacol este de 10 lei, iar participanții vor fi înscriși și la o tombolă, oferind totodată o speranță Larisei. Biletele se pot achiziționa și înainte de spectacol  de la  Palatul Copiilor Sibiu – Mihaela Verdes între orele 9 – 14 sau Dumitrean Cătălin între 14 – 19. De asemenea, cei care doresc să participe pot depune contravaloarea biletelor în contul Asociației Mâinile Unite, dar trebuie să aduceți o copie după chitanță și datele prin mesaj privat pe pagina asociației.

Pentru mai multe detalii puteți suna la numărul de telefon 0743395161 – Simionescu Daniela.

Asociatia “Maini Unite” Sibiu

CUI 30124370 /26.04.2012

CONT RO37 RZBR 0000 0600 1456 4956

Raiffeisen Bank – Ag.Brukenthal Sibiu

Cu mențiunea „Caz Larisa"

Mai multe detalii despre caz puteți găsi aici. Un eveniment similar este organizat și de Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus