Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

Unde mergem în vacanță ca să fim în siguranță în 2020? Danemarca, Finlanda sau Elveția

Unde mergem în vacanță ca să fim în siguranță în 2020? Danemarca, Finlanda sau Elveția

Danemarca, Finlanda, Groenlanda, Islanda, Norvegia, Luxemburg, Elveția și Slovenia sunt considerate cele mai sigure locuri pentru călătorii în 2020, potrivit unei hărți a riscurilor, aflată la a XI-a ediție, întocmită de compania de asigurări International SOS, conform Mediafax.

Harta este realizată pe baza riscurilor sau potențialelor riscuri cu care se pot confrunta turiștii, printre aceste fiind bolile infecțioase și valențe politice. Harta este realizată în cinci culori, care reprezintă nivelul de siguranță, de la „insignifiant” la „extrem”.

În 2020, cele mai sigure țări pentru călătorii sunt concentrate în emisfera nordică. Cele mai periculoase sunt răspândite la nivel global, printre aceste se numără Afganistan, Republica Centrafricană, Somalia și Siria. Unele țări au punctaje mixte. De exemplu, unele zone din Columbia și Mexic sunt considerate a fi de risc mediu, altele de risc înalt.

Această hartă este realizată pe baza evaluărilor furnizate de clienți. Harta poate fi consultată aici.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

1 comentarii

Anton Cifa

Acum 2 ani

Pai de ce nu in Emiratul Francez sau Republica araba germana ?! Nu ne simtim in siguranta.. sau nu ne mai place saorma ? :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus