Marţi,
04.08.2020
Cer Senin
Acum
21°C

Klaus Iohannis, după ce a votat: Vă invit pe toți, dragi români, să veniți la vot

24 Noiembrie 2019 09:37

Klaus Iohannis, după ce a votat: Vă invit pe toți, dragi români, să veniți la vot

Klaus Iohannis, candidatul PNL pentru un al doilea mandat de președinte, i-a îndemnat pe români să iasă la vot, spunând că "astăzi este ziua campionilor cu ștampila votat în mână".
Președintele a votat la secția de votare de la Liceul "Jean Monnet" din Capitală.
"Este zi foarte foarte importantă astăzi. Eu, personal, am votat pentru o Românie modernă, europeană și normală si vă invit pe toți, dragi români, să veniți la vot. Astăzi e o zi extrem de importantă: votăm pentru viitorul României, pentru direcția în care va merge România mai departe", a declarat Iohannis, după ce a votat.
"Azi este ziua campionilor cu ștampila votat în mână. Dragi români, fiți toti campioni astăzi", a continuat Klaus Iohannis.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gratiela Ciocaldau

Acum 8 luni

Am fost si am votat Viorica! Nu ne lasam condusi de antiromani!
Raspunde

patriot

Acum 8 luni

Nici noi!
Raspunde

Cris

Acum 8 luni

Trăiască Roma , am uita , ma scuza- ti
Raspunde

Cris

Acum 8 luni

Unde este primul comentar ? De ce a dispărut ? Va rog sa fiți atenți , nu este frumos ce faceți, ce dracu e nebunia asta? Cum sa înțeleagă oamenii al doilea comentar dacă nu îl publicați pe primul , sunteți adormiți ???
Raspunde

Cris

Acum 8 luni

Nesimțire curată !
Raspunde

Cris

Acum 8 luni

Domnul Iohannis este roman mai mult decât vei fi tu vreodată, Ciocaldit-o . Numai o ratata la fel ca “ pretena” ta poate asuma ca domnul Iohannis este antiroman. Domnul Iohannis va câștiga, am încredere in buna conștiința a oamenilor care Votează pentru o Românie fără corupție, fără mincinoși si fără nesimțiți care răspândesc slogane si idei rasiste. Trăiască România cu Minoritățile ei ! Trăiască ungurii, sașii, evrei , Roma, trăiască oamenia si omenirea ! Moarte rasiștilor care vor ura între oameni !
Raspunde

Cris

Acum 8 luni

Gratiela , Ciocaldit-o ai înghițit gălușca
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus